cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Mustapippurikana pastalla

 

Meillä pasta kuuluu erottomattomana osana arkea. Pasta valmistuu nopeasti ja koko perhe pitää pastaruoista. Tulinpa keksineeksi uuden pastareseptin viimeviikolla. Kaapista löytyi Urtekramin pasta conchiglionia. Tämä pasta on valmistettu 100-prosenttisesti durumvehnästä ja Dolomiittien lähdevedestä Pastificio Felicetti -pastatehtaalla, joka on perustettu vuonna 1908 Predazzoon, Val di Fiemmen sydämeen Dolomiittien vuoristoon. Felicettien perhe on valmistanut perinteistä italialaista pastaa jo neljässä sukupolvessa. Pasta valetaan muotoonsa pronssimuoteissa, jolloin sen pinta jää rouheaksi ja kastiketta hyvin pidättäväksi. Huolellinen kuivatus takaa pintastruktuurin säilymisen. Felicetti-pasta on ainutlaatuisen makuista ja rakenteeltaan täydellistä.

 

Koska tämä pasta pitää kastiketta hyvin, on se meillä usein käytössä. Nyt kaapista löytyi Pippuri Pekka pippurijuustoa ja kanafileesuikaleita. Siitä se nopea arjen pelastaja sitten syntyi.

Mustapippurikana pastalla

4:lle

 

  • 400 g kanafileesuikaleita naturel
  • 1 rkl Urtekram oliiviöljyä
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 prk a`2 1/2 dl Pippuri Pekka pippurijuusto ruokakermaa
  • Urtekram Himalajan suolaa maun mukaan

Lisäksi

1 pss à 350 g Urtekram pasta conchiglioni

 

  1. Ruskista kanafileesuikaleet kypsiksi öljyssä. Keitä samaan aikaan pasta kypsäksi pussin ohjeen mukaisesti.
  2. Lisää kanojen joukkoon sipulijauhe, ruokakerma ja sekoita. Anna kastikkeen kuumentua ja saostua miedoilla lämmöllä muutama minuutti.
  3. Mausta suolalla.
  4. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close