cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Karvaiset nakit

Perheen pienimmät kannattaa ottaa mukaan keittiöön ja puuhastella yhdessä. Ruoanlaitto on hauskaa puuhaa ja palkitsee tekijänsä.

Nakit ja spagetti on klassinen yhdistelmä ja maistuu yleensä perheen pienemmille. Mutta mitä tapahtuu, kun nämä kaksi oikeasti yhdistää. Raaka spagetti lävistää helposti nakit ja hetken taiteilun jälkeen olet saanut aikaiseksi aika mainiot ja hurjan näköiset nakkiviritelmät. Lyhyt kiehautus ja spagetit sekä nakit ovat muuttuneet karvaisiksi nakeiksi. Maistuis varmaan sullekin?

 

Karvaiset nakit

Hassun hauskat karvaiset nakit ihastuttavat niin nuorempia kuin vanhempia syöjiä. Nopeasti valmistuva herkku sujahtaa kuin se kuuluisa raketti kuuhun.

Karvaiset nakit

Eivät nämä oikeasti ole karvaisia nakkeja, mutta näyttävät vain siltä. Ne maistuvat varsinkin perheen pienimmille ja niiden valmistus on todella hauskaa puuhaa.
Annos 2

Ainesosat

  • 6 kpl kpl nakkeja
  • n. 30 kpl spagettia
  • 2 l vettä

Valmistus

  • Laita vesi kiehumaan.
  • Pilko nakit noin 4 senttimetrin kokoisiksi paloiksi. Työnnä noin 5 spagettia yhden nakkipalan läpi.
  • Nosta spagetit ja nakkipalat kiehuvaan veteen ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes spagetit ovat pehmeitä.
  • Valuta spagetit ja nakit siivilässä.

 

 

 

Resepti on aiemmin ilmestynyt Mestarikokki-Lasten keittokirjassa

Mestarikokki-Lasten keittokirjan kuvaus

Päästä lapset keittiöön ja tehkää yhdessä hyvää syötävää! Ruoanlaiton ei tarvitse olla, eikä se saakaan olla liian vaikeaa. Nuorempi kokki tarvitsee onnistumisen iloa. Kirjan ohjeilla onnistuttekin varmasti yhdessä.Kirjaan on koottu niin nuorten että vanhempienkin lempiruokia, jälkiruokia ja leivonnaisia. Lisäksi löydät kattavan osion lapsiperheiden suosikeista, lastenjuhlien leivonnaisista. Mikään mestarileipuri tai kondiittori ei tarvitse olla järjestääkseen lastenjuhliin hyvää syötävää. Kirjan herkut osaa kaikki valmistaa ja mikä tärkeintä, ne maistuvat myös lapsille. Värikkäät ja maistuvat ruoat ja leivonnaiset saavat pikkuväen ihastumaan. Kirja on täydellinen lahja pienten lasten vanhemmille sekä tietysti tuleville vanhemmille. Kirjan ohjein kokkaatte ja syötte yhdessä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating
Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close