cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Talven maku

Kirjoittamani Meren maku-kirja saa jatkoa, kun Talven maku pölähti kirjakauppoihin.

Talven maku kirjassa on luvassa syksyyn ja talveen sopivia reseptejä samoissa kotoisissa tunnelmissa kuin edeltäjässään.

Kirja löytyy siis kirjakaupoista, mutta voit tilata sen signeerattuna suoraan minulta, sari@sweetfoodomine.com

Talven Maku -kirjassa otetaan syksy ja talvi vastaan porisevien kattiloiden ja hautuvien lihapatojen äärellä. Nyt on hyvä aika ottaa talteen syksyn sato ja valmistaa siitä kaikkea hyvää.

Kun vuosi kulkee kohti loppuaan ja päivät alkavat hämärtyä, sytytetään takkaan tuli ja kotoillaan. Nautitaan ajasta perheen kesken. Leivotaan yhdessä herkullisia leipiä ja kakkuja.

Rentoa ja satokaudenmukaista meininkiä on luvassa myös tässä Sari Spåran kirjassa. Talven maku-kirja alkaa siitä, mihin Meren maku-kirja päättyi. Kesä on nyt hyvästelty ja on aika ottaa vastaan tunnelmallinen syksy ja talvi. Kirjassa on omat osionsa kasvis-, kala-, kana- ja liharesepteille. Syksy on otollista aikaa myös säilömiselle, joten sillekin on varattu paikkansa kirjassa. Myös makeisreseptit ilahduttavat olemassa olollaan. Mikäpä toisikaan paremmin mieleen lapsuuden ja joulun odotuksen, kuin itse valmistetut makeiset. Mukana on myös monen monta leivonnaista, aina leivistä ja sämpylöistä makeisiin herkkuihin. Kattilat kolisevat, lasit kilisevät ja Myrskylahden keittiöstä kantautuu taas huumaava tuoksu. Näillä resepteillä syntyy maukkaampi syksy ja talvi.

Makupaloja kirjasta löydät videolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Nälkähän tässä tuli videota katsellessa, pitääpä käydä kirjakaupassa. Hieno saavutus jälleen kerran Sari!

    1. Kiitos paljon 🙂 <3

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close