cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Tonnikalarullat maistuvat niin kevyenä lounaana kuin iltapalana pikkunälkään. Näitä on hauska valmistaa yhdessä vaikkapa perheen pienempien kanssa. Alkuperäinen ohje onkin aiemmin ilmestynyt kirjoittamassani Mestarikoki- lasten keittokirjassa. 

Tonnikalarullat maistuvat kevyenä lounaana tai vaikkapa iltapalana.

Tonnikalarullat

4 – 8 annosta

4 kotirieskaa
2 kananmunaa
2 dl majoneesia
1 prk tonnikalaa öljyssä, valutettuna
2 rkl kurkkusalaattia
1/4 mm valkopippuria
suolaa tarvittaessa

1.Laita kattilaan lämmintä vettä. Nosta munat varoen kattilaan ja keitä munia 7 minuuttia.
2.Kaada vesi pois ja anna munien jäähtyä kattilassa.
3.Kuori munat ja muusaa ne rikki haarukalla. Lisää munien joukkoon majoneesi, tonnikala, kurkkusalaatti ja mausteet. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa.
4.Levitä muna-tonnikalaseos leipien päälle ohueksi kerrokseksi ja kääri leivät rullalle. Voit puolittaa valmiiksi käärityt rullat, jolloin saat 8 annosta.

 

 

Mestarikokki-lasten keittokirja kuvaus

Päästä lapset keittiöön ja tehkää yhdessä hyvää syötävää! Ruoanlaiton ei tarvitse olla, eikä se saakaan olla liian vaikeaa. Nuorempi kokki tarvitsee onnistumisen iloa. Kirjan ohjeilla onnistuttekin varmasti yhdessä.Kirjaan on koottu niin nuorten että vanhempienkin lempiruokia, jälkiruokia ja leivonnaisia. Lisäksi löydät kattavan osion lapsiperheiden suosikeista, lastenjuhlien leivonnaisista. Mikään mestarileipuri tai kondiittori ei tarvitse olla järjestääkseen lastenjuhliin hyvää syötävää. Kirjan herkut osaa kaikki valmistaa ja mikä tärkeintä, ne maistuvat myös lapsille. Värikkäät ja maistuvat ruoat ja leivonnaiset saavat pikkuväen ihastumaan. Kirja on täydellinen lahja pienten lasten vanhemmille sekä tietysti tuleville vanhemmille. Kirjan ohjein kokkaatte ja syötte yhdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close