Syksyinen Sisustus: rohkeat värit, materiaalien yhdistely ja kuosit

Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Syksy on täällä, ja se tuo mukanaan uusia sisustustrendejä ja inspiroivia ideoita kodin sisustukseen. Tämän vuoden suurin trendi lienee rohkeiden värien käyttö, jossa yhdistellään erilaisia materiaaleja ja kuoseja. Erityisesti ruskea, beige, punaisen sävyt ja tumma puu ovat nousseet suosioon. Tässä postauksessa tutustumme syksyisen sisustuksen maailmaan ja annan vinkkejä siitä, miten voit luoda kodistasi viihtyisän ja tyylikkään syksyisen keitaan.

 

Syksyinen Sisustus: rohkeat värit, materiaalien yhdistely ja kuosit

 

Rohkeat värit

Tämän vuoden sisustustrendeissä rohkeat värit ovat ehdottomasti pääroolissa. Syksyisen sisustuksen väripaletti suosii nyt erityisesti ruskeaa, beigeä, punaisen sävyjä ja tummaa puuta. Voit tuoda näitä värejä esille seinillä, tekstiileissä, huonekaluissa ja koriste-esineissä. Esimerkiksi maalaamalla yhden seinän tummanruskeaksi tai valitsemalla punaisen sävyisiä tyynyjä sohvallesi voit luoda syvyyttä ja lämpöä huoneeseen.

Materiaalien yhdistely

Syksyinen sisustus kannustaa erilaisten materiaalien yhdistelyyn. Voit luoda mielenkiintoisia kontrasteja yhdistelemällä esimerkiksi puuta, metallia ja tekstiilejä. Kokeile rohkeasti yhdistää tummaa puuta vaaleisiin tekstiileihin tai käytä metallisia koriste-esineitä luomaan kiinnostavaa visuaalista ilmettä. Esimerkiksi puinen ruokapöytä yhdistettynä metallisiin tuoleihin tai tekstiilipinnalla koristellut metalliset kynttilänjalat voivat olla upeita katseenvangitsijoita syysillallisilla.

Kuosit

Kuosit tuovat eloa ja persoonallisuutta sisustukseen. Syksyisen sisustuksen kuoseissa voi nyt nähdä esimerkiksi lehtiä, kukkia, raitoja ja geometrisia kuvioita. Voit valita yhden kuosin päärooliin tai rohkeasti yhdistellä erilaisia kuoseja keskenään. Esimerkiksi kukkakuviolliset verhot yhdessä raidallisten tyynyjen kanssa voivat luoda mielenkiintoisen ja leikkisän ilmeen olohuoneeseen.

 

Kuva: Sari Spåra @sweetfoodomine

Yleisiä vinkkejä syksyiseen sisustukseen

  • Lisää lämpöä huoneisiin pehmeillä tekstiileillä, kuten paksuilla vilttihuovilla tai pehmeillä matolla.
  • Hyödynnä kynttilöitä ja tunnelmavaloja luomaan lämpimää ja kutsuvaa ilmapiiriä.
  • Sijoita huoneisiin luonnonmateriaaleista valmistettuja koriste-esineitä, kuten puusta tai kivestä tehtyjä kippoja tai maljakoita.
  • Käytä luonnonmateriaaleja myös kasvien muodossa. Viherkasvit tuovat eloa ja raikkautta sisustukseen.
  • Lisää yksityiskohtiin ripaus syksyn tunnelmaa asettelemalla oksia, käpyjä tai kuivattuja lehtiä maljakoihin tai koriste-esineisiin.

Syksyinen sisustus tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luoda viihtyisä ja tyylikäs koti. Rohkeat värit, materiaalien yhdistely ja kuosit antavat sinulle vapauden ilmaista omaa persoonallisuuttasi ja luoda ainutlaatuinen sisustussyksyiseen tunnelmaan. Muista kuitenkin, että sisustus on aina henkilökohtainen valinta, joten kuuntele omaa visiotasi ja luovuuttasi sisustusratkaisuja tehdessäsi.

 

Kuva: Sari Spåra @sweetfoodomine
Kuva: Sari Spåra @sweetfoodomine

 

Yhdistä rohkeita värejä sisustuselementteihin

1. Värikkäät maljakot: Valitse rohkean värinen maljakko ja täytä se erilaisilla kukilla tai oksilla. Esimerkiksi kirkkaanpunainen maljakko näyttää upealta, kun siihen asettelee valkoisia tai keltaisia kukkia. Tämä luo kontrastia ja korostaa maljakon väriä entisestään.

2. Koriste-esineiden ryhmät: Luo ryhmiä rohkean värisistä koriste-esineistä, kuten kynttilänjaloista tai astioista. Voit valita esineitä samasta väripaletista tai yhdistellä eri rohkeita värejä keskenään. Ryhmät voivat olla näyttäviä ja tuoda väriä tilaan.

3. Värilliset tyynyt: Lisää rohkean värisiä tyynyjä sohvalle tai tuolille. Voit valita esimerkiksi yhden väripilkun, joka toistuu muissa sisustuksen elementeissä tai valita useita eri rohkean värisiä tyynyjä luomaan kontrasteja. Tällä tavoin voit tuoda paljon eloa huoneeseen.

4. Värikkäät kirjahyllyt: Jos sinulla on avoin kirjahylly tai vitriini, voit käyttää sitä rohkeiden värien esittelyyn. Järjestele kirjoja ja koriste-esineitä väripaletin mukaan tai käytä värikkäitä taustakankaita hyllyn takaosassa. Tämä luo näyttävän ja persoonallisen ilmeen huoneeseen.

5. Värikkäät kehykset: Käytä rohkean värisiä kehyksiä tauluissa tai valokuvissa. Voit valita esimerkiksi keltaisen, sinisen tai punaisen kehyksen, joka korostaa taulun tai valokuvan värejä. Tämä antaa piristävän ja leikkisän vaikutelman.

6. Korosta yksittäisiä esineitä: Valitse yksi rohkean värinen koriste-esine, joka erottuu joukosta. Esimerkiksi punainen tai oranssi koriste-esine valkoisella hyllyllä tai pöydällä luo dramaattisen ja tyylikkään vaikutelman. Yksittäinen rohkean värinen esine voi olla katseenvangitsija ja tuoda väriä tilaan.

7. Kokeile kauden teemoja: Hyödynnä rohkean värisiä koriste-esineitä kauden teemojen mukaan. Esimerkiksi syksyllä voit valita oranssin, ruskean tai punaisen koriste-esineen, joka heijastaa syksyn lämpimiä sävyjä. Tällaiset koriste-esineet voivat tuoda kotoisan ja tunnelmallisen fiiliksen.

 

Syksyisen sisustuksen väriä ja kauneutta – syksyiset taideprintit

 

*Mainos

Tutustu kauniisiin syksyisiin taideprintteihin More Than Meets The Ai:n Etsy-sivuilla! Nämä taideteokset ovat heti printattavissa ja tuovat upean syksyisen tunnelman sisustukseen. Syksyiset värit luovat upean elementin kodin ilmeeseen.

*Mainoslinkki  FALLSCAPES TAIDEKOKOELMA

Tämä upea viiden setin taideprinttien kokoelma on saatavilla uskomattomaan hintaan vain 4.96€

 

 

 

 

Syksyisen tunnelmallista kurpitsasisustusta

Klassiset motiivit, kuten kurpitsat, ovat suosittuja elementtejä myös julisteissa ja tauluissa erityisesti syksyisin. Kurpitsat symboloivat sadonkorjuuaikaa ja liittyvät vahvasti esimerkiksi halloweeniin.

*mainos

TUTUSTU TÄSTÄ KAUNIISIIN KURPITSA-AIHEISIIN PRINTTEIHIN

 

Kurpitsat ovat ajaton valinta, ja *mainoslinkki  More Than Meets The AI Etsy-shopista voit löytää upeita julisteita ja tauluja, jotka esittelevät näitä tuttuja syksyn herkkuja taidokkaalla tavalla. Valikoimasta löydät laadukkaita printattavia kuvia, joissa kurpitsat ovat pääosassa. Olipa kyseessä minimalistinen tai värikylläinen tyyli, kurpitsateemaiset julisteet ja taulut sopivat täydellisesti syksyiseen sisustukseen. Kurpitsamotiivit tuovat lämpöä ja kodikkuutta tilaan. Mikä parasta, More Than Meets The AI:n printattavat kuvat ovat heti ladattavissa ostoksen tehtyäsi ja pääset heti sisustamaan. Ja jos tarvitset apua, niin saat sitä selvällä suomenkielellä. Tutustu valikoimaan ja löydä täydellinen kurpitsajuliste tai -taulu, joka antaa persoonallisen ja tunnelmallisen ilmeen kotiisi.

*mainoslinkki More Than Meets The AI tarjoaa myös muita kauniita printtikuvia, korteista seinätaiteeseen.

 

LUE MYÖS: 

TEE KOTISI SYKSYISEKSI KURPITSOILLA – INSPIRAATIOTA KURPITSAKORISTELUUN

 

Muista, että rohkeiden värien käyttö pienemmissä sisustuselementeissä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla ja vaihtaa värejä helposti, mikäli mieltymyksesi tai kausiteemat muuttuvat. Uskalla leikitellä väreillä ja luoda persoonallinen ja iloinen ilme kotiisi!

Toivottavasti nämä vinkit syksyisen sisustuksen luomiseen inspiroivat sinua. Muista olla rohkea värejä valitessasi, yhdistellä erilaisia materiaaleja ja kuoseja sekä tuoda omaa persoonallisuuttasi esiin sisustuksen kautta. Syksy on täydellinen aika päivittää kotisi ilme ja luoda viihtyisä keidas, jossa voit nauttia lämpimistä ja tunnelmallisista hetkistä.

 

Muista seurata meitä myös Instagramin puolella. Sieltä löydät lisää inpiraatiota ruoanlaitosta leivontaan ja lifestyleen.

Sweet Food O`Mine Instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close