cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Marjainen nice cream

Testasin Jinna Lappalaisen ja Jonna Oikarisen uutukaisteos, Huoletonta hyvää kirjasta ensimmäisenä marjainen nice cream nimellä kulkevaa herkkua. Rakastan huoletonta herkuttelua ja siksi kirja olikin itselle niin mieluinen. Se on todettava, että hyvää voi saada aikaiseksi ilman valkoista sokeria ja vielä gluteenittomasti. Tämä jos joku on sellainen kirja jonka aion nostaa esille lähettyvilleni keittiöön, kun haen inspiraatiota huolettomaan herkutteluun.

LUE LISÄÄ HUOLETONTA HYVÄÄ-KIRJASTA TÄSTÄ 

 

Huoletonta hyvää- kirjasta löytyy 75 huoletonta reseptiä aamupaloista leivontaan, lisukkeista juomiin, joten ihan heti ei kokeiltavat reseptit lopu. Marjainen nice cream on koukuttavan hyvää. Tämä pesee tavalliset jäätelöt mennen tullen raikkaudellaan. Kertakaikkisen ihanaa lusikoitavaa.

Marjainen nice cream

1 annos

2 jäistä banaania paloina
2 dl jäisiä vadelmia ja puolukoita
1/2 – 1 dl kasvimaitoa
1 rkl vaahterasiirappia

Valmistus

Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita.
Voit joutua kaapimaan tehosekoittimen laitoja ennen kuin saat tassisen lopputuloksen., joten anna koneen käydä rauhassa muutama minuutti.
Nautitaan heti.


Huoletonta hyvää kirjan kuvaus

Huoletonta hyvää on Dr.Sugar- bloggaaja Jinnan ja vegaaniherkkujen taiteilijan Johannan resepteistä koottu kirja, joka vie lukijan makumatkalle vegaanisen, gluteenittoman ja ilman valkoista sokeria tehtyjen herkkujen maailmaan.

Kirja on täynnä monipuolisia, huolettomia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan ja reseptit sopivat sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin kokkaajalle.

Huoletonta hyvää
Jinna Lappalainen ja Jonna Oikarinen
Readme 2018

Kirja saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close