cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Huolentonta hyvää

Jinna Lappalaisen ja Jonna Oikarisen uutuusteos Huoletonta hyvää vie lukijan makumatkalle vegaanisen, gluteenittoman ja ilman valkoista sokeria valmistettujen herkkujen maailmaan.

Huoletonta hyvää

Huoletonta hyvää-kirja tarjoilee nimensä mukaisia herkkuja. Kirjan raikkaat ja kauniit kuvat ihastuttavat ja houkuttelevat kokeilemaan kirjan uskomattoman herkullisen kuuloisia reseptejä.
Skeptisyyteni sokerittomiin herkkuihin kaikkosi oman ihmiskokeeni aikana, kun olin liki vuoden ilman valkoista sokeria ja vehnää. Olokin oli silloin, sanoisinko huolettomampi. Ihan sokerittomaan ruokavalioon en koskaan pyrkinytkään vaan tahdoin nähdä toisiko sokerittomuus ja vehnättömyys kuinka merkittävää eroa omaan olotilaan. Kiloja ainakin lähti kuin huomaamatta ja täytyyhän se myöntää, että olo oli kepeämpi.

Kohtuus kaikessa

Niin kuin olen monesti ennenkin todennut- kohtuus kaikessa, niin myös sokerin syönnissä. Tämä kirja on mielestäni mainio teos ihan jokaiselle. Ei tarvitse olla millään tietyllä dieetillä valmistaakseen huolettomia herkkuja. Nämä herkut tuovat kivasti balanssia siihen tavalliseen.
Ja tietysti sitä ei tarvinnekaan mainita, että kirja on kuin tehty niille jotka etsivät gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.
Jinna ja Jonna ovat tehneet hienon työn ja nostankin tässä kuviteellista hattuani molemmille. Hienoa jälkeä!

Testasin kirjasta ensimmäisenä marjaisan nice creamin reseptiä. Voin paljastaa että sitä on ehditty valmistaa jo useammin kuin kerran.

MARJAISAN NICE CREAMIN RESEPTI TÄSSÄ

Huoletonta hyvää- kirja on täynnä monipuolisia, maukkaita ja huolettomia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin ja ohjeet sopivat sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin kokkaajalle.

 

Huoletonta hyvää- kirjan kuvaus

Huoletonta hyvää on Dr.Sugar-bloggaaja Jinnan ja vegaaniherkkujen taiteilijan Johannan resepteistä koottu kirja, joka vie lukijan makumatkalle vegaanisen, gluteenittoman ja ilman valkoista sokeria tehtyjen herkkujen maailmaan.Kirja on täynnä monipuolisia, huolettomia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan ja reseptit sopivat sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin kokkaajalle.

 

Kirjan voit tilata vaikkapa Adlibriksesta

 

Kirja saatu arvostelukappaleena

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close