cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Kesäinen smoothie bowl

Kesä alkoi toukokuussa lupaavasti. Kauniista ja kuumista toukokuun päivistä siirrtyttiinkin kesäkuuhun ja odotukseen, että koska ne ihanan kuumat päivät taas alkavat.  Lämpötilat eivät enää ole kohonneet toukokuun ennätyksellisiin päiviin, vaan nyt ollaan palattu tasaisen ja tutun kesäkuun säihin mihin normaalistikin on totuttu.

Kesäfiilis sitä vastoin ei loista poissaolollaan vaan sitä on sitäkin enemmän. Ensimmäiset kotimaiset mansikat ja viime vuonna pakastetut mustikat ovat ilahduttaneet meitä useasti erilaisissa smoothieissa.

Tämä alla oleva resepti on sellainen perussmoothie resepti jota on helppo muunella mm. erilaisin maustein. Vaniljajauhe, kardemumma vaihtelevat tasaisin väliajoin ja välillä banaani lisätään jäisenä ja välillä ihan sellaisenaan. Hyvää ja herkullista jokaisessa verisiossa. Olen yleensä piilottanut smoothieeni ruokalusikallisen chia- siemeniä, mutta kun löysin Urtekramin Superfood red mixin, olen alkanut käyttämään sitä chia-siementen sijaan. Tuossa Urtekramin Superfood mixissä on Chia-siemeniä, pellavansiemeniä, hampunsiemeniä (kuorittu), psylliumsiemenkuorta, lucuma-jauhetta, karpalojauhetta ja acai-jauhetta. Kiva sekoitus siis kaikkea hyvää.

Urtekramin superfood red mix uppoaa minulla nykyään päivittäin smoothieen. Oli se sitten perussmoothie, lusikoitavassa muodossa smoothie bowlina taikka jopa nice creamissa.

Kesäinen smoothie bowl

2:lle

1 banaani
2 dl pakaste mustikoita
1 dl tuoreita mustikoita
1 1/2 rkl Urtekram superfood mix red
1/2 tl Urtekramin vaniljajauhetta
n. 2 dl mantelimaitoa
hunajaa, maun mukaan

Päälle koristeluun
Tuoreita mansikoita
Mustikoita

Valmistus
1. Aja kaikki ainekset sekaisin blenderissä. Kaada kulhoon ja koristele.

Vinkki!

Simppeli smoothie bowl taipuu nice creamiksi, kun käytät reseptissä pakastettuja banaaneita (viipaleita). Ja vähennät mahdollisesti nesteen määrää.

 

Urtekram tuotteet saatu. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close