Halloumi-kasvisvartaat Weber Master Touch -brikettigrillissä

Kaupallinen yhteistyö: Weber

 

Tästä se taas alkaa, nimittäin kuuma ja herkullinen grillikesä. Olinkin hyvin iloinen, että sain näin grillikauden aluksi mahdollisuuden toteuttaa tämän yhteistyöpostauksen Weberin kanssa. Meille Weber on tuttu merkki jo vuosien takaa ja erityisesti Weber Master Touch- sarjan grillit.

 

 

Weber Master-Touch® GBS E-5750 -brikettigrilli

Upeissa Master-Touch-grilleissä yhdistyvät innovatiiviset ominaisuudet ja grillauksen mukavuus. Gourmet BBQ System -grilliritilöillä paistat täydellisen burgerin, vartaat, pizzat ja pihvit sekä haudutat lihapadan ja  grillaat vielä herkulliset jälkiruoat. Kaiken lisäksi suuri grillausala mahdollistaa vaikkapa alkupalojen ja lisukkeiden valmistamisen samanaikaisesti.

Grilli sopii täydellisesti perinteiseen grillaamiseen ja sillä voidaan grillata joko suoralla tai epäsuoralla lämmöllä. Se on siis täydellinen kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen. Tämä alla oleva resepti on helppo toteuttaa ja maistuu taatusti sellaisenaan tai erilaisten muiden grilliherkkujen lisukkeena. 

 

 

 

Herkulliset halloumivartaat valmistuvat grillissä nopeasti. Värikkäisiin vartaisiin pujotellaan niin halloumijuustoa, paprikaa kuin punasipulia. Tarjoa seurana mieluista dippikastiketta, johon voit dipata vartaita.

Halloumi-kasvisvartaat

6:lle

 • 2 pkt halloumijuustoa
 • 2 punaista paprikaa
 • 2 punasipulia
 • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
 • 1-2 rkl öljyä
 • mustapippuria

Lisäksi tarvitset
4 grillivarrasta

 1. Leikkaa halloumi, paprikat, kuorittu punasipuli ja kesäkurpitsa vartaaseen sopiviksi paloiksi.
 2. Pujota paprika, sipuli, kesäkurpitsa ja halloumipalat grillivartaisiin.
 3. Pensselöi vartaat öljyllä ja mausta mustapippurilla.
 4. Grillaa ensin suoralla lämmöllä kunnes kasvikset saavat väriä.
 5. Kääntele vartaita, jotta kasvikset eivät tummu liikaa.
 6. Kun kasvikset ovat saaneet väriä, jatka kypsennystä epäsuoralla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes vihannekset ovat mieluisan kypsyisiä. 
 7. Jos käytössäsi on varrasteline, voit nostaa vartaat myös siihen. Joko samalla tavoin kuin edellä, että otat vartaille ensin väriä suoralla lämmöllä ja nostat vartaat sen jälkeen telineeseen tai kypsentämällä vartaat telineessä noin 15 minuuttia tai kunnes vihannekset ovat mieluisan kypsyisiä.

 

Kuva: http://perpr.se/fi/kuvapankki/

 

Älykästä grillausta

Sain Weberiltä Weber Connect Smart Grilling Hub -grillausoppaan testiin.

Satojen prototyyppien ja tuhansien testattujen ruokaohjeiden tuloksena oli älykäs Weber Connect -grillausteknologia. Yksityiskohtaisia ohjeita antava grillausopas tekee kokemattomastakin käyttäjästä grillivelhon. Kyllä kiitos, sanon minä! 

Tekee mistä tahansa grillistä älygrillin

Yksityiskohtaisia ohjeita antava Weber Connect -grillausopas muuttaa minkä tahansa grillin älygrilliksi, ja kokemattomankin käyttäjän grillimestariksi. Sen Wi-Fi®-etäkäyttö, kääntö- ja tarjoiluilmoitukset sekä grillausajastimet ovat täydellisen grillaustuloksen salaisuus.

Vaihe vaiheelta neuvova grillausopas auttaa saavuttamaan täydellisesti grillatut ruoat – millä tahansa grillillä. Laiteen anturit yhdistetään grillattavaan, jonka kypsymistä voi seurata älypuhelimella. Hälytykset tulevat suoraan älypuhelimeen Weber Connect -sovellukseen, aina ruoan valmistamisen aloituksesta siihen, kun on aika kääntää pihvit, laskea lämpötilaa tai nostaa ruoka pois grillistä. Pilvipalvelupohjainen Weber Connect -sovellus tarjoaa grillausohjeiden lisäksi muita inspiroivia ideoita, vinkkejä sekä erilaisia reseptejä.

Voin lämpimästi suositella tätä grillausopasta, tai grillauksen pikku-apulaista, niin kuin minä sitä kutsun. Tämä jos mikä helpottaa grillausta. 

 

Tämän myötä toivotankin teille oikein upeaa grillikesää. Pidetään grillit kuumina ja mieli iloisena!

 

 

Lisää grillireseptejä löydät äsken ilmestyneestä  Suuresta Grillauskirjasta.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close