cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Pelmenien valmistus

Taschki pelmeneistä on maun ja helppouden takia tullut meillä jo lempiruoka. Pakastetut pelmenit säilyvät pitkään pakkasessa ja valmistuvat parhaimmillaan jo viidessä minuutissa. Meillä pelmenit on hyvä hätävara kun kiire yllättää. Monesti kun lapset tulevat jääkiekkoharjoituksista on nälkä kova. Silloin ei ole aikaa odotella, vaan jotain nopeasti valmistuvaa pitää olla käden ulottuvilla.

Me ajateltiin keskimmäisen lapsen kanssa näyttää teille seuraavalla videolla miten helppoa pelmenien valmistus on! Ja samalla paljastuu mikä on minun mielestäni paras pelmenien lisuke.

 

Videolla valmistui siis

Taschki lihapelmenit possun-ja naudanlihatäytteellä

Kuten näitte, ei edes äidin tai isän apua tarvita, sillä pelmenit ovat lapsellisen helppoja valmistaa, mausta kuitenkaan tinkimättä. Taschki-pelmenit ovat täysin lisäaineettomia eivätkä ne sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita. Lisäksi kaikki Taschki-pelmenit on valmistettu perinteisellä venäläisellä reseptillä korkealaatuisista raaka-aineista. Tästä voit katsoa, mitä muit amakuja pelmeneistä löytyy, KLIK!

Venäjällä pelmenit ovat jo pitkään korvanneet länsimaiset pikaruuat kuten pizzat ja hampurilaiset ja ymmärrän tämän täysin. Meilläkin on ennen löytynyt pakkasesta hätävarana pakastepizzaa, mutta kun näin miten mielellään lapset popsivat pelmenit poskiinsa, niin pizzat ovat saaneet jäädä kauppaan.

Pelmenit voi tarjoilla mm. keitettynä, paistettuina, keitoissa, uunissa haudutettuna, friteerattuna jne.

Keitettyjen pelmenien lisukkeeksi sopii perinteisesti Creme Fraiche ja päälle vielä vaikkapa raikasta persiljasilppua.

Minun suosikki lisukkeeni pelmeneille on ihanan tulisen mausteinen Adjika

Tomaattipohjaista adjikaa voi käyttää salsan tavoin dippikastikkeena tai pääruoan lisukkeena.

Lasten suosikiksi on ehtinyt muodostua paistetut pelmenit joiden kylkeen tarjoillaan Sweet Chili kastiketta.

Oikeastaan vaan mielikuvitus on rajana kun mietit millä tavoin tarjoat pelmenit.

Pelmenit-Taschki-Euro-East

Pelmenit

Taschki pelmenit löytyvät kaupan pakastealtaasta. Jos et löydä niitä, niin nykäise kauppiasta hihasta ja kerro mitä etsit. Myös Adjika kastiketta löytyy suurimmasta osasta kauppoja, Venäläisten ruokatarvikkeiden vierestä. Suosittelen kokeilemaan.

Pelmenit

 

Keitetyt pelmenit valmistuvat viidessä minuutissa joten ne ovat todellista pikaruokaa. Erilaisin lisukkein ja valmistustavoin pelmeneistä voi keksiä vaikka mitä.

Pelmenit-3

Pelmenit-2

 

Yhteistyössä 

logo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close