cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Evolve Organic Beauty – luonnonkosmetiikan artesaanisarja

Tuotteet saatu

 

Tammikuu on monella uusien alkujen aikaa. Niin myös minulla. Vaikka yleensä en sorru lupailemaan uudeksi vuodeksi mitään sen ihmeempiä, niin tälle vuodelle olenkin luvannut itselleni aikamoisen ison lupauksen. Lupauksen jonka pitäisi olla minulle ja monelle muulle itsestään selvyys, mutta jonka usein unohdamme ja jätämme muiden asioiden jalkoihin.

Pidä huoli itsestäsi

Niin, siinäpä se lupaus on lyhykäisyydessään. Eikä mikä tahansa lupaus, vaan oikeasti todella tärkeä muistutus siitä, että sinua on vain yksi kappale. Pidä itsestäsi siis hyvää huolta.

Aika monet aloittelivat taas vuoden alkuun erilaisia dieettejä ja elämäntapamuutoksia. Onhan vuoden alku jollain tavoin symbolisesti oiva aika aloittaa kaikki alusta. Siihen minäkin nyt pyrin. Sillä liian monta vuotta tässä ehtikin kulua, kun pidin huolta muista, mutta unohdin itseni. Tai en ehkä unohtanut, mutta laitoin itseni sinne hännän päähän, muiden taakse.

Mitä itsestään huolta pitäminen sitten minun kohdallani tarkoittaa. Se lähtee niinkin pienistä asioista, että annan itselleni luvan hemmotella itseäni arjessa. Otan aikaa ja käytän rahaa oman hyvinvointini eteen. Oli se sitten lääkärissä käynti tai erilaisten hyvinvointipalveluiden osto jne.

Pienistä puroista syntyy joki

Jos aina unohtaa itsensä, laittaa muut etusijalle ja jollain tavoin alentaa itsensä jaksamaan ja kestämään, se ei kanna pitkälle tai ainakin jossain vaiheessa tulee pysähdys. Jos sinnittelee menemään päivästä ja vuodesta toiseen. Pikku hiljaa huomaa, että ne pienet purot vievät sinut joelle, joka virtaa kovemmin ja et enää pääsekään helposti takaisin sinne, mistä alunperin lähdit.

Tämän voi kääntää myös toisella tavalla. Kun muistat itseäsi päivittäin pienin teoin, arjen kiireessä, tai kun asetat itsesi joskus ensimmäiseksi ennen muita, huomaat, että niistä pienistä puroista on tullut suuri joki joka virtaa tyytyväisenä eteenpäin. Kun olet antanut itsellesi rakkautta, se tuo tullessaan lisää puroja matkan varrella, jotka kerryttävät sinun (joen) voimaa.

 

 

 

Arjen suuret onnen hetket

Olipa se sitten itselle ostettu kukkakimppu, illalla otettu aika, kun käperryt peiton alle lukemaan mieluista kirjaa tai lehteä. Jokainen omalla tavallaan. Iltarutiinit ovat minulle tärkeitä ja olenkin nyt yrittänyt erityisesti panostaa niihin, sillä olen todella huono nukkuja. Ja kaikki tietävät, että jaksaminen on nollissa, jos nukuttua ei saa.

Aukaisen illalla ikkunan ja tuuletan makuuhuoneen. Ainakin kerran viikossa yritän käydä saunassa tai kylvyssä ja rentoutua ihan omassa tahdissa. Näihin kylpyrituaaleihin kuuluu monesti erilaiset kasvo- ja vartalohoidot. Rakastan myös itse valmistaa omia kylpyöljyjä kesällä kuivatuista kasveista. Rakastan myös erilaisia eteerisiä tuoksuja ja ne tuovat monesti kylpyhetkiin ihanan rentouttavan tunnelman.

Olen melko kranttu erilaisten ihonhoitotuotteiden suhteen ja ihan mitä tahansa en edes pysty herkän ihoni takia käyttämään. Onnenkantamoinen oli, kun sain tilaisuuden tutustua Evolve Organic Beauty -luonnonkosmetiikkasarjaan. Täytyy sanoa, että nautin täysin rinnoin tuotteiden testailusta.

 

 

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarjan luvataan hemmottelevan kaikkia aisteja.  Evolve tuotteet on tehty luonnollisista kasviöljyistä ja superfoodeista. Pienten erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus ja laatu. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. Evolve Organic Beautyn valikoimasta löytyy innovatiivisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita.

Ja kyllä vaan kelpasi puunata, kosteuttaa ja hoitaa itseään näillä erilaisilla tuotteilla. Kylpemis- ja ihonhoitorituaalit ovat todella rentouttavia ja ihanaa valmistautumista nukkumaan menoa ajatellen.

Kasvojen ihonhoitotuotteita löytyy lukuisia aina kasvovesistä, seerumeihin, boostereihin, voiteisiin ja naamioihin. Hiukset pestään ihanan tuoksuisella shampoolla ja hoitoaineella. Vartaloa taas uudistaa ihana sokerikuorintavoide ja ja aromaattinen vartalonpesuaine. Hoito viimeistellään vaikkapa täyteläisellä vartalovoilla.

 

 

 

Tässä kohtaa onkin ihana pukea päälleen pyjama ja hautautua peiton alle, sopivasti viileässä makuuhuoneessa. Ja jotta hetki olisi täydellinen, löytyy Evolvelta myös ihana Pillow Mist (näin ihan tuoksuista pillow mistiä onkin jo odotettu). Sen sanotaan auttavan helpottamaan nukahtamista luonnollisesti. Rentouttava laventelin, bergamotin, ylang ylangin ja kolmen muun eteerisen öljyn yhdistelmä tehostaa rentouttavaa vaikutusta auttaen kehoa ja mieltä rauhoittumaan tämän päivän hektisen elämäntyylin aiheuttamasta rasituksesta ja stressistä.

Tästä tulikin itselleni heti lempituote. Sitä voi käyttää tosiaan niin tyynysuihkeena, huonetuoksuna, joogamaton puhdistajana tai parfyymina pulssipisteille (ranteet, kaula, korvan takuset) ilahduttamaan mieltä ja luomaan rentouttavan tunnelman.

Ja näin pienistä asioista syntyy pikku hiljaa perusta paremmalle ololle, itsestään huolta pitämällä.

 

Sekä myös paremmille yöunille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close