cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Jutan Energisoiva Dieettikirja

En yleensä ole kiinnostunut Dieettikirjoista, mutta koska kirjan on kirjoittanut alan kovat ammattilaiset, Tiina Hälvä ja Jutta Gustafsberg, kiinnostuin tästä.

Tulenkin varmasti palaamaan kirjaan ja myös sen resepteihin kevään aikana. Päätin, että ryhdyn kirjan Detox-dieetille, sillä minusta tuntuu, että kroppa kaipaa puhdistautumista. Ja mikäpä oliskaan parempi aika sille, kuin uuden vuoden alku.

Blogissa on tämän vuoden puolella luvassa lisää hyvinvointiin keskittyvää reseptiikkaa, vinkkejä, dieettejä, ohjeita, artikkeleita ja linkkejä sekä tietenkään unohtamatta omia suosituksiani ja kokeilujani. Muiden reseptien lomassa tuleekin siis näkymään hyvää oloa tuovia reseptejä jotka sopivat niin keventäjille, laihduttajille ja kaikille hyvää ruokaa arvostaville.

Vuosi 2016 olkoonkin Hyvinvoinnin Vuosi ála,

Sweet Hyvinvointi O`Mine

Tämä on

Sweet Hyvinvointi O`Mine

postaus

 

Kirjan takakannessa lukee seuraava teksti:

Jos hankit vain yhden dieettikirjan, se on tämä!

Kolme huippudieettiä samoissa kansissa: pH, detox ja antiaging. Saavuta hyvä olo, kaunistu ja kukoista! Unohda kaloreiden laskeminen ja ruokien punnitseminen – laihdu, nuorru ja voi paremmin puhtaalla ravinnolla! Jokainen dieetti käydään perusteellisesti läpi: miksi, miten ja milloin kukin dieetti toimii parhaiten. Runsas reseptiosio sisältää noin 60 ohjetta terveellisten ja maukkaiden aterioiden tekemiseen, herkuttelua unohtamatta. Kevennä, raikasta ja kirkasta arkesi!

Naiset kirjan takana

Jutta Gustafsbergin tuntee varmaan jo aika moni. Hän on SE nainen Fitfarmin takana. Olen joskus vuosia sitten testannut Jutan Go fat go -dieettiä sekä seurannut naisen uraa ja saavutuksia. Täytyy sanoa, että ammattitaitoa tästä naisesta löytyy ja uskon, että jos Jutta on ollut mukana masinoimassa dieettikirjaa, uskon siihen.
Tiina Hälvä on tunnettu ravitsemusasiantuntija, joka on entinen huippu-urheilija. Hän on toiminut 15 vuotta ravitsemusasiantuntijana niin Suomessa, että Ruotsissa ja omaa vankan tietotaidon.

Miksi dieettikirja?

Dieetti sanana tarkoittaa minulle kompromisseja, valintoja ja tuloksellisuutta. En tosin ajatellut tätä kirjaa lukiessani kuinka monta kiloa minun olisi tiputettava, vaan luin kirjan kehon hyvinvointi mielessäni.
Kirjan resepteillä ja ohjeilla laihtuu varmasti, mutta se on vain plussaa hyvinvoinnin päälle. Ainakin näin ajattelin itse.
Liikakiloja löytyy itseltäni varmasti muutamaa enemmän, mutta hyvinvointi ja hyvä olo on siis ainakin itselläni avainasemassa. Jos kirjan ohjeiden avulla tiputan kiloja, se on hienoa, mutta ei välttämätöntä.
Kirjan avulla saa hyvän alun siihen, kuinka syödä puhdasta, värikästä, ravinteikasta ruokaa ilman että joutuu miettimään kaloreita tai punnitsemaan määriä.
Mikään huippukokkikaan ei todellakaan tarvitse olla, reseptit ovat helposti toteutettavissa ja raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista.

Näin Dieetti onnistuu

Valmistaudu muutokseen. Se on avainasemassa onnistuneessa dieetissä. Kirjan alussa käydään läpi dieetin aloitus ja siihen valmistautuminen.

Kevennä ilman dieettiä

Kirjasta löytyy hyviä ja varteenotettavia neuvoja myös tilanteisiin, kun dieetti ei ole mahdollista.
Yksi neuvoista on niinkin yksinkertainen, että juo enemmän. Kun keho saa riittävästi nestettä, sen on helpompi puhdistautua.

Detox-dieetti, Ph-dieetti vai Antiage-dieetti?

Detox dieetti kestää n. 1-2 vkoa ja se omiaan silloin, kun tahdot puhdistaa kehosi, päästä tehokkaasti alkuun ja jatkaa dieetin jälkeen terveellisillä elintavoilla.
Ph-dieetti kestää mielellään n. 4 viikkoa tai enenmmän. Ph-dieetti on tarkoitettu hänelle joka haluaa tuntea puhtaan ravinteikkaan ravinnon energisoivan ja kaunistavan vaikutuksen ja omaksua uuden terveellisen tavan syödä.
Antiage-dieetti kestää läpi elämän, kun haluat pysyä tasapainoisen, terveellisen ruokavalion ansiosta nuorekkaana ja terveenä.
Kirja antaa lisää ohjeita siihen minkä dieetin tarpeessa olet, sekä kattavasti tietoa niistä.

Dieetti reseptit

Kirjan kauniit ja värikkäät reseptikuvat ei saa varmasti kenenkään nenää nyrpistymään. Itse selailin ainakin innoissani reseptit heti läpi ja mikään niistä ei ollut tyypillistä dieettiruokaa. Dieettiruoanhan, kun usein mieltää vastenmieliseksi ja pahanmakuiseksi. Kirjan reseptit on täynnä, jo katsellessa hyvän olon tuovia värikkäitä ja raikkaita raaka-aineita. näillä ei voi syntyä muuta kuin hyvä olo!
Päätän tämän jutun kirjasta löytyvään lausahdukseen, jota meistä jokaisen on hyvä miettiä:
” Se, että olet nyt terve, ei ole takuu siitä, että tilanne pysyisi samana ikuisesti, etenkään jos elääntapasi ovat mitä ovat.”

 

Lisäksi tahdon vinkata teille, että

Kirjan hyvinvoinnin tehokaksikko kiertää tammikuussa kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen kertomassa siitä, miten juuri sinä voit yksinkertaisilla muutoksilla pitää itsestäsi paremmin huolta.
Luentokiertueesta lisää,

TÄSTÄ! 

Muista seurata sivujamme, sillä tulossa on mm. Dieettikirjan (sokerittomien ) kookospallojen resepti ja paljon muuta dieetteihin, kevennykseen ja hyvinvointiin liittyvää asiaa!

Kustantaja: WSOY
Jutan Energisoiva Dieettikirja, Jutta Gustafsberg ja Tiina Hälvä

Dieettikirjan_kansi

Kirja saatu arvostelukappaleena

Luit juuri

Sweet Hyvinvointi O`Mine

postauksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close