cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Bread Street Kitchen

Gordon Ramsayn Bread Street Kitchen & Bar ravintola rantautui Dubaihin nyt loppuvuodesta. Kävimme katsastamassa paikan vain viikko sen avaamisen jälkeen.

Bread Street Kitchen Gordon Ramsay

 

Bread Street Kitchen löytyy nyt Dubain ikoniselta Palm Jumeirahin saarelta ja tarkalleen ottaen Atlantis The Palm hotellista.

Gordonin ensimmäinen ravintola Dubaissa oli vuonna 2001 avattu Verre, joka sai päätöksensä kymmenen vuotta myöhemmin, 2011.
Kauaa ei Gordon jaksanut pysytellä poissa Dubaista joten Dubain asukkaiden ja sinne matkaavien iloksi on kaupungissa nyt uusi Mr. Ramsayn ravintola.

Bread Street Kitchen on rento, helposti lähestyttävissä oleva paikka, jossa Dubaihin on tuotu ripaus East-endiä ja Lontoota. Modernia Eurooppalaista tarjoileva ravintola tuo listalle mm. Englantilaista hernekeittoa, fish and chipsiä, hitaasti kypsytettyjä short ribsejä ja paljon muuta.

Bread Street Kitchen menu
Kävimme testaamassa ravintolan koko perheen voimin. Olimme ensimmäisiä asiakkaita paikalla, kun hämärä alkoi laskeutua Palm Jumeirahin ylle. Pyysimme pöydän pihalta, jossa oli kiva istuskella lämpimässä illassa. Meidät otti vastaan mukava tyttö joka oikeastaan työskenteli Lontoon Bread Street Kitchenistä, mutta oli nyt Dubaissa varmistamassa että alku lähtee hyvin käyntiin.

Tunnelma ravintolassa oli hyvin rento ja tytön jutustelu sai melkeinpä luulemaan, että olimme Lontoossa.
Emme tilanneet alkupalalistalta mitään, vaan siirryimme suoraan pääruokiin.

Menusta löytyi siis meidän rakastamammia fish and chipsejä. Mutta kun listalta löytyi niin paljon muuta hyvää, ei fish and chipsit päätyneet meidän lautasillemme. Tosin nuorimmainen tilasi niitä itselleen, me tilasimme, ja ne olivatkin sitten juuri sellaisia kuin niiden olettaakin olevan Gordon Ramsayn ravintolassa. Enää en edes tarkalleen muista mitä loppuseurueemme tilasi, mutta sen muistan että kaikki olivat tyytyväisiä ruokiinsa. Annokset eivät olleet mitään pieniä piperryksiä, vaan sellaisia jotka oikeasti täyttävät vatsan. Mausta ja laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Pahoittelen kuvien laatua. Minulla oli nälkä, en todellakaan laittanut aikaa valoluvaamiseen vaan räpsäisin puhelimella teille kuvan. Ja sanoinko jo, että siellä Dubain illassa oli tosi pimeää.

Fish and chips

Bread Street Kitchen food

Gordon Ramsay restaurant

 

Eli jos matkaatte Dubaissa tai majoitutte Atlantis the Palmissa, niin suosittelen kyllä ehdottomasti käymään Bread Street Kitchenissä.
Paikka sopii mainiosti myös perheille.

Bread Street Kitchen

Bread Street Kitchen 2

Bread Street Kitchen 1

 

Bread Street Kitchen, Atlantis The Palm, Dubai

Bread Street Kitchen Dubai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close