cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Sofitel Dubai The Palm resort & spa

Takana on uskomattoman raskas ajanjakso joka näyttää edelleen jatkuvan. Vesivahinkoja toisensa perään ja niiden puinti ja korjaukset. Meillä seisoo parhaillaankin yksi vesivahinko viidettä kuukautta, jota emme ole voineet korjata, koska vakuutusyhtiö pitkittää vastaustaan ( näin lyhyesti ja kiltisti kirjoitettuna ). Muutenkin viime vuodet ovat olleet suoraan sanottuna helvetillisiä kaikkine vastoinkäymisineen. Kun pääkoppaa alkoi kuukausi sitten kuumottaa jo pahemman kerran, ajattelimme, että kaavimme rahat lomaan vaikka kiven ja kannon alta, mutta lomalle on pakko päästä. Etsin siis halvimmat ja sopivimmat lennot poikien hiihtolomalle ja lensimme extempore lomalle Dubaihin.

Taakse-jää-Dubai

 

Dubain hotelleista

Dubai on lähellä, siellä riittää kiinnostavaa tekemistä koko perheelle ja sää on suhteellisen hyvä. ( Joka ei tällä kertaa sitten näyttänytkään parhaita puoliaan. )
Hotellien hinnat ovat kallistuneet hurjasti vuosien aikana. Hotellitarjonnasta ei tosin ole pulaa, sillä niitä on viime vuosien aikana noussut Dubain katukuvaan enemmän kuin sieniä sateella.
Nyt kun lähdimme tällaiselle extempore matkalle, ei  hotellien hinnat olleet sieltä halvimmasta päästä ja tarjontaakin oli hyvin niukasti.

Lapset toivoivat että olisimme menneet Atlantis The Palmiin, mutta siihen ei kukkaron nyörit millään auenneet riittävästi. Ongelmana monessa Dubain hotellissa on se, että meitä on viisi henkilöä. Kaksi vanhinta on yli 12 vuotiaita ja heidät lasketaan aikuisiksi. Tämä taas tarkoittaa monessa paikassa kahta huonetta.
Atlantis ei tällä kertaa tullut kyseeseen, vaikkakin sen mahtava vesipuisto houkutteli.

Dubai Atlantis The Palm
Dubai Atlantis The Palm

Atlantis The Palm sijaitsee Palm Jumeirahilla, eli sillä kuululla palmusaarella. Paikka on itsessään jo elämys, mutta näkymät palmusaarelta kohti Dubai Marinaa on henkeäsalpaavan upeat.

Sofitel-Dubai-The-PAlm-luxury-apartments-asunnot

Sofitel Dubai The Palm resort & spa

Googlailtuani ja etsittyäni aikani parhaimpia tarjouksia, löysin Palm Jumeirahilta, vain parin kilometrin päästä Atlantiksesta huoneistohotellin. Älä anna nimen hämätä. Taattuun Dubai tyyliin ei kyse ole mistään tavallisesta huoneistohotellista. Hinta oli kuitenkin reilusti yli puolet halvempi mitä Atlantiksen ja ajattelimme, että testataanpa nyt sitten tuo paikka tällä kertaa.
Sofitel Dubai The Palm luxury apartments nimellä kulkeva huonistohotelli on osa Sofitel Dubai The Palm resort &spa kompleksia ja se houkutteli jo sen takia, että asunnoissa oli keittiöt ja pesukoneet. Laskeskelin, että aamupalan voisi tehdä itse ja ostaa välipalatkin valmiiksi. Ja kolmen ( neljän ) pojan kanssa matkustaessa ei pyykkikonekaan ole pahitteeksi. Ei lomavaatteita tarvitse pakata mukaan joka päivälle. Kompleksiin kuuluu siis myös hotelliosa ja kuten nimessäkin jo kerrotaan, on kyse spa-hotellista.

Asunnot olivat hyvinkin tilavia ja reilusti yli 100 neliöisiä. Meille vanhemmille oma makuuhuone ja nuorin nukkui meidän keskellämme. Sänky oli 180 cm joten kyllä siihen kolme mahtui vaivaten. Meille tarjottiin mahdollisuutta myös erilliseen sänkyyn, jonka me sitten loppuloman ajaksi otimmekin huoneeseemme.
Kahdelle vanhemmalle oli oma makuuhuone omalla wc/kylpy- ja vaatehuoneella.

 

Keittiö ja ruokailutila
Keittiö ja ruokailutila

 

Keittiö
Keittiö
Ruokailu-ja oleskelutilat
Ruokailu-ja oleskelutilat

 

Lisäksi huoneistosta löytyi tilava keittiö ruokailu- ja oleskelutiloineen. Suuri kylpyhuone, erillinen suihku ja wc tilat.
Parvekkeemme oli juuri niin kuin toivoimme, kohti palmusaarta eli Dubain Marina aluetta kohden.

Päämakuuhuone
Päämakuuhuone

 

Sänkyjen testausta
Sänkyjen testausta
Kylpyhuone
Kylpyhuone
Kylpyhuone oli täysin varustettu niin kylpytarvikkeineen ja vesineen
Kylpyhuone oli täysin varustettu niin kylpytarvikkeineen ja vesineen

Huoneistot olivat kauniisti sisutettuja, polyneesialaisittain. Yleiset tilat olivat raikkaita ja allasalueet rauhaisia, melkeinpä jo liiaksikin.

Alueelta löytyi ainakin kuusi erilaista allasta joissa polskia. Ravintoloita oli riittävästi, jos hotellin alueelle olisi halunnut jäädä. Ja mikä parasta, asuntomme alapuolella oli pieni minimarket, josta sai ostettua niin ruoka kuin apteekkitarvikkeitakin.

Sofitel-Dubai-The-PAlm-luxury-apartments-parveke

Näkymät kohti Dubai Marinaa
Näkymät kohti Dubai Marinaa
Oma suuri parveke lepotuoleineen
Oma suuri parveke lepotuoleineen
Parveke kiersi asunnon ympäri ja tässä näkymät Persianlahdelle
Parveke kiersi asunnon ympäri ja tässä näkymät parvekkeelta Persianlahdelle

 

Alueelta löytyi tekemista, niin rannalta, kids clubista ja tietenkin altailta. Ja jos rahaa riittää, niin kauneudenhoitopalvelujakin on tarjolla aina kampaajista kauneushoitoihin. Hotelli tarjosi lisäksi kuljetukset muutaman kerran päivässä Dubai Mallille, Mall of The Emiratesiin ja Atlantis The Palmiin. Otimme hotellibussin ja ajelimme Atlantikseen syömään ja kävelimme kaunista Boardwalkia takaisin asunnollemme.

Dubai Marina yöllä
Dubai Marina yöllä
Pääallas yöllä
Pääallas yöllä

 

Meidän ensimmäisen asuntomme kylpyamme vuoti ja kun mainitsimme asiasta, meidät siirrettiin uuteen asuntoon ylimpään kerrokseen. Näkymät olivat vieläkin huikaisevammat, koska asunnon parveke kiersi niin palmusaarelle, että merelle päin.

Saimme vielä hyvityksenä aamupalat ravintolassa viimeisille lomapäiville ja illallisen valitsemaamme hotellin ravintolaan. Joten palvelu oli todella hyvää, voimme vain kiittää ja suositella paikkaa.

aamupala

Huonepalvelu ja paikallispuhelutkin tuli testattua, kolmevuotiaamme osalta
Huonepalvelu ja paikallispuhelutkin tuli testattua, kolmevuotiaamme osalta

Sofitel-The-Palm-luxury-apartments

Sateinen Dubai on harvinainen näky, mutta tällä kertaa sekin tuli tutuksi
Sateinen Dubai on harvinainen näky, mutta tällä kertaa sekin tuli tutuksi

Vietimme siis loman ensimmäisen viikon Sofitel Dubai The Palmilla ja siirryimme loman loppupäiviksi Jumeirah Beachille toiseen hotelliin. Mutta se on jo oma postauksena. Siellä ei kaikki sitten sujunutkaan kommelluksitta. Palataan siihen pian.

 

Lue loman toinen osa >tästä<

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Mä taas haluan vielä joskus Dubaihin <3 Ihania kuvia sinulla näissä matkapostauksissa, jotenkin melkein tarunomaisia! Ihanaa päivää!

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close