cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Tervetuloa vuosi 2014!

Viime vuosi oli täynnä tekemistä, odotusta, töitä ja kaiken kaikkiaan hyvin tapahtumarikas. Viime uutena vuotena sain varmistuksen sille, että olimme raskaana. Rakettien paukkuessa ja niiden loistoa katsellessa odotimme vuotta toiveikkain ja jännittynein mielin. Eilen katselin taas samaa näkyä, mutta nyt pieni 4 kk vauva sylissäni. Vuosi voi kuulostaa pitkälle ajalle, mutta näin jälkeenpäin katsellessa on vuosi kulunut hurjaa vauhtia. Välillä on vaikeaa hahmottaa kuinka paljon vuodessa kerkeää tapahtua.

Toivon, että osaamme tänä vuonna pysähtyä ja nauttia hetkestä enemmän ja vaan hetken olla. Se ei aina ole helppoa, kun ei osaa istua koskaan aloillaan vaan koko ajan on oltava jotain tekemistä. Tekeminen ei tule loppumaan tänäkään vuonna, kun perustamme kohta uuden firman.

Tämä vuosi bloggailun saralla tulee sisältämään edelleen uusia reseptejä. Uusia kokeiluja sekä vanhoja hyviksi havaittuja reseptejä. Ehkäpä mukaan mahtuu jotain pientä sisustuksesta, saa nähdä miten aika antaa myöten. Aiomme mahduttaa mukaan enemmän blogisuosituksia, kilpailuja (sponsorit katse tännepäin 🙂 ) jne.

Tälle vuodelle on niin paljon uutta tiedossa jo nyt, että jännittyneenä odotamme miten saamme taiteiltua kaiken sen kanssa. Nytkin olimme toivoneet joulupukilta muutamaa vaivaista lisätuntia vuorokauteen, mutta ei.. niitä emme saaneet.

Suurin toive tälle vuodelle meillä molemmilla oli, että saisimme aikaa treenaukselle jolle meillä ei viime vuonna ollut aikaa, mutta ei hyvältä näytä. Ehkäpä ensi vuonna?

Tässä kuvia eiliseltä. Tänä vuonna teemana oli Ruokaa Purkista (kerron siitä myöhemmin, mitä se oikein tarkoittaa).

 

sweetfoodomine

sweetfoodomine

sweetfoodomine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. teija says:

    Kiitos eilisestä teille 🙂

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      🙂

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close