cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

BLOGI KILPAILU

Joulu lähestyy ja haluamme antaa lukijoillemme mahdollisuuden voittaa tunnelmallisen ja joulun tuoksuisen lahjapaketin.

Amalia  lahjoitti kilpailuun mukaan tunnelmallisen Cotton Ball Lights lampun ja Hildas Handmade  ihanan joulun tuoksuisen glögi saippuan ja kuusi kynttilän.

Kilpailu käydään facebookissa. Käy tykkäämässä sivuistamme facebookissa ja kerro meille haluaisitko sinä lukea jotain muuta sivuillamme kuin pelkästään ruokajuttuja. Esim. sisustus juttuja. Arvomme paketin kaikkien osallistuneiden kesken, perjantaina 13.12.

Amalian myymät ja nyt arvottavat  Cotton Ball Lightsit ovat saavuttaneet hurjan suosion ja ne sopivat vaikka mihin. Kannattaa siis googlettaa Cotton Ball Lights ja katsoa miten kaikin eri tavoin niitä voi käyttää.  http://www.amalia-inspiration.fi/fi/ nettikaupasta löydät hienoja tuotteita itsellesi, kotiisi ja lahjaksi ystävillesi. Amalian myymälät löytyvät myös Uudestakaarlepyystä, Oravaisista ja nyt myös Vaasasta. Amaliaan on aina mukava pistäytyä sisään ja ihmetellä kaikkia kauniita tavaroita ja ihastella kauniita kukkia. Täältä löysin mm. poikamme kastajaisiin teemaan sopivat kulhot, jotka olivat niin söpöt ja sopivat täydellisesti hentoon vaaleansiniseen teemaan. Täältä voit lukea jutun ja katsoa kuvat: Kastajaiset

Hilda`s Handmadeissa myydään pienessä ateljeessa käsityöläismenetelmin valmistettuja kynttilöitä, saippuoita, kylpy- ja ihonhoitotuotteita luonnon omista raaka-aineista. Tuotteisiin ei käytetä valmiita pohjia tai saippuamassoja, sillä ne tehdään alusta alkaen omien reseptien mukaan. Synteettisiä aineita käytetään mahdollisimman vähän. Voin sanoa, että aivan ihana tuoksu tuleekin tuosta glögi saippuasta, joka tulee arvottavan paketin mukana. Kannattaa käydä kurkkaamassa http://www.hildashandmade.fi/ sivuilla, sieltä löydät varmasti jotain joka puhuttelee juuri sinua.

www.amalia-inspiration.fi
www.amalia-inspiration.fi
www.hildashandmade.fi
www.hildashandmade.fi
www.hildashandmade.fi
www.hildashandmade.fi

 

 

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Minna Jääskeläinen ! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Hei! Blogisi on minulle uusi tuttavuus ja täältähän löytyy vaikka mitä kivaa ja ihanaa. sinullekin on haaste blogissani!

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      Hei,Mia!Haaste otettu vastaan 🙂 täytyypä tarkemmin käydä läpi lista ja kiva kun kommentoit.Käy mielellään osallistumassa blogi kilpailuumme facebookissa.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close