California dreamin – unelma lomakodista

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

 

Tämän pitkän koronavuoden lähestyessä loppuaan, olen alkanut suunnata katsetta tulevaisuuteen.

Kukaan meistä ei tietystikään osaa sen paremmin ennustaa, koska tilanne tästä normalisoituu vai onko tämä uusi normaali, mutta toivo jostain paremmasta on kuitenkin mielessä.

En tiedä olenko koskaan uskaltanut lausua ääneen omia asumistoiveitani teille. Toki, ainakin Suomen puitteissa viihdyn nykyisessä kodissamme, mutta sydän on aina halajanut myös muualle.

Huomasin viime viikolla selailevani Ruotsin mökkimarkkinoita. Pieni ns. kakkoskoti tai mökki olisi unelmana. Ruotsi on suhteellisen tuttu ja lähellä. Sinne olisi helppoa piipahtaa aina silloin tällöin (jos nyt tämän hetkistä tilannetta ei lasketa)!

 

 

Unelma lomakodista

Lomakotini (mökkini) sijaitsisi ihannetapauksessa Palm Springissä, missä aurinko hellii melkein ympäri vuoden. Rakastan lämpöä ja aurinkoa.

Ruotsin talo- ja mökkimarkkinoita selatessani löysin kuitenkin monta upeaa kohdetta. Ruotsi on uskomattoman monipuolinen maa. Erityisesti Etelä-Ruotsin maisemat ovat itselleni mieluisia,  ja löysinkin sieltä monta varteen otettavaa paikkaa ja kohdetta.

 

Unelma lomakodista
Ollapa oma oliivipuu pihassa.

 

Tällä hetkellä tuo Kalifornian “kakkoskoti” on vielä jokseenkin kaukainen haave, mutta välietappina voisin suunnata katseen lähemmäs ja hiukan omaan rahapussiin konkreettisempaan vaihtoehtoon.

Lainavertailua

Jos nämä unelmat, tästä maailman tilanteen ehkä parannettua saisivat pontta alleen, niin tiedän ainakin mistä etsisin parhaat lainatarjoukset. Sortterin kätevän lainahakemuksen avulla voin etsiä edullisimman lainan, kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saan yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäni.

 

https://sortter.fi/lainaa

 

Mökkilaina - kilpailuta vapaa-ajan asunnon rahoitus ja säästä
Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökistä? Lähetä ilmainen hakemus - Sortter etsii sinulle edullisen rahoituksen mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

 

https://sortter.fi/mokkilaina/

 

Minkälaisia unelmia sinulla on, ja ovatko ne toteutettavissa lähiaikoina?

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close