cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Meistäkö karavaanareita

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Meistäkö karavaanareita

Emme taida tällä hetkellä olla ainoita joita vaivaa matkailuautokuume. Lehdissäkin on jo uutisoitu, että karavaanareiden määrä on räjähtänyt alkukesästä. Kun ystäväni perheineen hankki asuntoauton ja sain läheltä seurata heidän innostustaan, sysäsi se viimeistään liikkeelle sen ajatuksen, että mitä jos meistäkin taas tulisi karavaanareita.

Meillä oli noin kymmenisen vuotta sitten oma asuntoauto, joka sitten jossain vaiheessa myytiin pois, kun vanhempia lapsia ei enää saatu houkuteltua mukaan matkoille. Mutta vieläkin tulee mieleen ne kaikki upeat reissut joita yhdessä tehtiin erityisesti koti-Suomessa.

Monet Suomen kaupungeista tulikin niiden vuosien aikana tutuiksi. Suomi on mahtava matkailumaa, joka osaa yllättää.

Nyt kun korona ravistelee koko maailmaa ja tulevaisuudesta ei tiedä, tuntuu oma asuntoauto hyvältä idealta matkustaa ja lomailla. Meillä asuntoauto ei tulisi pelkästään lomailuun vaan se olisi myös tärkeä tekijä meidän tulevaisuuden suunnitelmissa töidenkin suhteen. Voisikin sanoa, että koronatilanne on saanut meidät(kin) miettimään enemmän tulevaisuutta töiden suhteen. Uskon myös, että vapaa-aikakin on tässä nyt hyvän aikaa eteenpäin ihan muuta mitä se ennen oli.

 

Asuntoautoja ja laina-aikeita

Asuntoauton valinta alkaa nyt olemaan siinä pisteessä, että tiedämme mitä haluamme. Seuraavaksi onkin  aika alkaa vertailemaan eri hintoja/lainoja. Siinä kohden tulemme tutustumaan Sortterin apuun. Täyttämällä hakemuksen heidän sivuillaan saa useamman lainatarjouksen joista voi valita itselleen sopivamman. He valitsevat yhteistyökumppaninsa tarkoin ja näyttävät lainaehdot sekä kaikki lainan kulut selkeästi ja läpinäkyvästi. Palvelu heidän kauttaan lainanhakijana on täysin maksutonta. Erot lainatarjousten koroissa voivat olla huomattaviakin, juuri siksi lainojen vertailu kannattaa.

Sortter joustoluotto

Jättämällä lainahakemus Sortterin sivuilla, he kilpailuttavat sinulle joustoluotot pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Yhdellä hakemuksella saa henkilökohtaiset lainatarjoukset, jotka he Sortterilla järjestävät valmiiksi edullisuusjärjestykseen, jättämällä valinnan sinulle – sinä päätät, minkä joustolainan valitset.

Joustoluoton hakeminen Sortterin kautta on:

Maksutonta – lainatarjousten hakeminen on sinulle ilmaista

Nopeaa – saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi

Helppoa – hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella

Turvallista – toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Sortterin kautta saat joustolainalle parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Nyt sitten katsotaan, missä vaiheessa voin kertoa teille lisää meidän tulevasta asuntoautostamme.

 

 

 

Olisi kiva tietää, minkälaisia kokemuksia sinulla on karavaanarielämästä, vai onko sinullakin ehkä samanlaisia suunnitelmia kuin meillä?

 

 

 

Kuvat:Pixabay

Otsikkokuva

Postauksen kuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close