cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Ensimmäisen auton ostaminen

Kaupallinen yhteistyö: SUMMARUM

 

 

Meidän perheessämme on tullut aika miettiä ensimmäisen oman auton ostamista, ei yhdelle, vaan kahdelle ajokortti-ikään ehtineelle. Olemme myös jo ehtineet pallotella eri vaihtoehtojen välillä, käytetty vai uusi.

Ensimmäisen auton ostaminen

Käytetty vai uusi

Meillä nuorten vanhemmilla on molemmilla erilaisia ensiauto-kokemuksia. Mieheni sai 18 vuotiaana uuden, turvallisen auton. Hän ajoi omallaan vuosia ja möi sen myöhemmin eteenpäin, hyvällä jälleenmyyntihinnalla.

Minä taas säästin pari palkkaa ja ostin monta vuotta vanhan, käytetyn auton. Joka aamu töihin lähtiessä toivoin, että auto edes starttaisi tai ei jättäisi minua tien päälle, jossain kohtaa. Toisaalta, vanha auton romuni sai minut oppimaan yhtä jos toista autoista ja opin myös korjaamaan yleisimpiä vikoja. Turha varmaan mainitakaan, että kun möin auton, en saanut siitä juuri nimellistä summaa enempää.

Nyt kun meillä on edessämme, olla mukana auttamassa lapsiamme ensiauton ostossa olemme punninneet uuden ja käytetyn auton etuja. Pääasia, että auto on ns. turvallinen, se lisäisi ajovarmuutta. Auton on kestettävä myös kilometrejä, sillä niitä syntyy meillä harrastusten kautta huomattava määrä, ympäri Suomen. Myös pelkästään töihin liikkumiseen menee vuodessa noin 20 000 km.

Ensiauto unelmien auto

Toki nuorilla itsellään on toiveita auton suhteen, niin oli meillä vanhemmillakin aikoinaan. Uskon kuitenkin, että autokaupoille lähtiessämme löydämme varmasti mieluisen auton. Tärkeintä on iskostaa mieleen se ajatus, mihin käyttöön auto tulee, jotta se täyttäisi tarpeet mahdollisimman hyvin ja pitkään. Tässä kohtaa on myös hyvä miettiä auton omistamiseen kuuluvia muitakin maksuja.

 

 

 

Autolaina

Omat säästöt eivät aina riitä auton ostoon, jolloin voi olla kannattavaa hyödyntä autolainaa käsirahan lisäksi.  Auton ostaminen on nykyään mahdollista kokonaan lainalla ilman käsirahaa. Autolainaa voi hakea vakuudella tai ilman vakuuksia uuteen tai käytettyyn autoon. Mutta miten löytää halvin korko autolainalle?

Autolainan kilpailuttaminen

Autolainan kilpailutus on kannattavaa, aivan kuten muutkin lainat. Kilpailuta autolaina tämän sivun yläosassa.

Autoliikkeiden autorahoitusten ja eri pankkien lainatarjousten vertailu itse voi olla työlästä ja monimutkaista, koska valinnanvaraa on paljon. Rahoitussopimusten ja lainatarjousten ehdot ovat erilaisia ja hinnat määrittyvät eri tavoin. Pankeista ja rahoituslaitoksista haettava autolaina on käytännössä kulutusluotto, jonka korko riippuu aina hakijan tiedoista ja luotonantajan linjasta.

(Lähde: summarum.fi)

Tämän vuoksi mekin käännymme Summarumille ja tulemme vertailemaan heidän helpon palvelunsa avulla, mikä on paras ja edullisin autolainatarjous juuri meille.

Autolainan kilpailuttaminen käy nopeasti. Tästä linkistä klikkaamalla pääset eteenpäin:

https://www.summarum.fi/lainaa/autolaina/

Kilpailutus ei sido mihinkään, vaan voit vain tarkistaa millaista lainaa sinun olisi mahdollista saada.

 

 

 

Kohti uutta, omaa autoa

Teimme lainavertailuhakemuksen, joka vei aikaa vain muutaman minuutin. Koska summarum.fi on puolueeton palvelu, se suosittelee aina edullisinta lainaa. Autolaina on suurudeltaan sitä luokkaa, että lainavertailun tekeminen on kannattavaa. Tässä kohtaa voi säästää paljon rahaa, sillä halvin autolaina voi olla jopa tuhansia euroja edullisempi kuin muut lainatarjoukset.

Suosittelen tutustumaan tähän Summarumin autolainahakemukseen, se helpottaa huomattavasti lainavertailua.

Mekin olemme nyt hiukan viisaampia ja pian on aika lähteä autokaupoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close