cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Lattiahaaveita

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

 

 

 

Olette saaneet täällä bloginkin puolella seurata niin meidän talon laajennustamme kuin lukemattomia ongelmia joita ilmastointilaitteemme ovat meille aiheuttaneet. Aikaa on mennyt ja raha näiden korjaukseen omasta pussista (joka onkin tarina erikseen).

LUE: Talon laajennusta ja keittokirja projekti

Lattiahaaveita

Nyt olisi aika keskittyä meitä alun alkaenkin häirinneeseen lattiaan. Tästä en olekaan teille vielä kertonut. Kun laajensimme taloamme valitsimme lattiaksi timanttihiotun betonilattian. Ensimmäinen ongelma sen suhteen oli, että kun betoni oli valettu ja kuivunut huomasimme, että väri oli väärä.

Sen jälkeen huomasimme, että myös hiomisaste oli väärä – kaikki betoniliima jäi pinnalle. Lisäksi melko pian alkoi lattia halkeilla. Lisäksi seinien vierustat näyttävät melko hurjilta, koska joka puolella näkyy himoisesta syntyneiden laikkojen jäljet.

Tämä lattia on nyt ollut meillä viitisen vuotta. Pinnan piti olla kestävä, mutta tässä lattiassa näkyy jokainen maitotilkkanenkin. Imukyky tässä lattiassa on taatusti parempi mitä Lambin talouspaperissa. Lisäksi betoniväri imeytyy sukkien pohjiin ja jalat ovat koko ajan mustia. Tietysti silikaattikäsittely olisi yksi vaihtoehto, mutta koska lattiat olisi ensin hiottava ei tämä ole kovin helppo homma, sillä esim. koko keittiön kaapistot pitäisi poistaa sitä ennen. Lisäksi mittavat halkeamat ja reiät eivät nekään hivele silmää. Jo esteettisistä syistä on aika tehdä jotain tälle lattialle, puhumattakaan siitä millainen kasvualusta tämä on kaikelle orgaaniselle.

 

 

 

Lainavertailua 

Olemme päätyneet siihen, että tahdomme betonilattian päälle samankaltaisen laminaatin, joka meillä on muualla talossa.  Laskeskelimme, että lattialle tulisi hintaa noin 2600€ ja siihen päälle alusmatot ja listat. Lisäksi meidän täytyy varmaankin konsultoida jotain asiantuntijaa koskien tuota vanhaa lattiaa alla. Laskeskelimme, että mahdollista lainaa tätä varten tarvitsisimme siis noin 4000€.

Sortter

Tässä kohtaa on aika alkaa vertailemaan eri hintoja/lainoja. Siinä kohden tulemme tutustumaan Sortterin apuun. Sortter auttaa löytämään edullisen lainan. Täyttämällä hakemuksen heidän sivuillaan saa useamman lainatarjouksen joista voi valita itselleen sopivamman. He valitsevat yhteistyökumppaninsa tarkoin ja näyttävät lainaehdot sekä kaikki lainan kulut selkeästi ja läpinäkyvästi. Palvelu heidän kauttaan lainanhakijana on täysin maksutonta. Erot lainatarjousten koroissa voivat olla huomattaviakin, juuri siksi lainojen vertailu kannattaa. Kuten tässä meidänkin tapauksessa.

Toivonkin nyt, että pääsemme tässä lattia-asiassa eteenpäin ja saisimme ns. uuteen talon osaan sellaisen lattian, joka kestää ja jota ei tarvitse matoin peittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Täällä aivan samat haaveet, parkettilattian hionta ja kodin muutostöitä. Pitäisi lotota ja voittaa tai sitten miettiä ….. you know.

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      I know!
      Voi kun tulisi se lottovoitto, meille molemmille <3

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close