cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Punajuuripihvit

Pirteän punaiset punajuuripihvit ilostuttavat lautasella ja suussa. Nämä punajuuripihvit edustavat rehtiä ja helposti valmistuvaa arkiruokaa parhaimmillaan.

Arjesta puheen ollen..

Kyllä tavallinen arki voikin olla parasta. Sanoo hän, joka on saanut juuri Soppakirjan ulos kauppoihin ja loppuvuoden työt alkavat olla sillä mallilla, että ei tarvitse raataa niska limassa pitkiä päiviä. Kesä ja loppukesä tulikin pidettyä tahtia sen verran kiivaasti yllä, että nyt voi hetken hengähtää.

Tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen tällä hetkellä, kun loppuviikosta tuli suruilmoitus. Viikonloppuna on keräilty itseään kasaan ja yritetty vaan olla. Niin kuin tuossa aiemmassa postauksessa kirjoittelinkin, niin tämä syksy saa mielen kaihoisaksi. Elämän kiertokulun ja rajallisuuden voi tuntea nyt käsin kosketeltavana.

Blogissa voi olla tavallisuudesta poikkeavan hiljaista nyt parin viikon ajan, mutta palaan heti, kun pystyn. Eletään sillä välin tätä ihanan tavallista arkea ja nautitaan hetkestä.

 

 

Aitoa arkiruokaa parhaimmillaan. Punajuuripihvien seuraksi maistuu pehmoinen perunamuusi voisilmällä.

 

Punajuuripihvit

8 kpl

200 g säilyke punajuuria
400 g naudan jauhelihaa ( 10 % )
1 rkl kapriksia
1 rkl Dijon sinappia
1 kananmuna
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippurijauhetta

Paistoon
Voita

 

Valmistus
1.Raasta punajuuret ja hienonna kaprikset.
2.Lisää punajuuriraaste, kaprikset, jauheliha, sinappi, muna, suola ja mustapippuri kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta hieman kostutetuin käsin 8 pihviä.
3.Kuumenna nokare voita pannulla ja paista noin 3 minuuttia per puoli.

Tarjoa punajuuripihvien seuraksi esimerkiksi perunamuusia ja remouladekastiketta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close