cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Soppakirja

Soppakirja on nyt kaupoissa

Tässä kohtaa voisin sanoa tuttuun tapaan, että kirjan valmistus oli aikamoinen prosessi, mutta ihanaa, että se nyt on täällä.
En hirveästi täällä blogin puolella mainostanut, että uusi kirja on syntymässä. Osa ehkä jo arvasikin, kun blogin puolella on ollut tavallisuudesta poikkeavan hiljaista.
Keväällä ilmestyi ensin Grilli & herkulliset lisukkeet kirja ja nyt syyskuun loppuun tämä mainio Soppakirja, vaikka itse sanonkin. Samalla on rattaat pyörineet jo ensi vuoden töitä tehden, mutta siitä lisää myöhemmin.

[image_gallery images=”13759:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Porkkanakeitto-tahinilla.jpg,13758:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Mausteinen-lihakeitto.jpg,13757:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Gulassikeitto-jauhelihasta.jpg,13763:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Tacokeitto.jpg,13762:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Suklaakeitto.jpg,13761:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Purjo-perunakeitto.jpg,13760:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Puolukkakeitto.jpg,” ][/image_gallery]

 

Toivon, että Soppakirja löytää tiensä monen kotikokin keittiöön. Luvassa on tuttuun tapaan helposti lähestyttäviä reseptejä, jotka on helppo toteuttaa ihan perusmarketin valikoimia hyödyntäen. Kirjassa on aimo kattaus herkullisia keittoja jotka sopivat vuoden ympäri valmistettaviksi. Arkeen ja juhlaan.

 

Tahdoin tehdä kirjaan viime metreillä myös “pienen” lisäyksen. Koska keittojen kylkeen nautitaan usein leipää, sämpylää tai näkkäriä, ajattelin mahduttaa mukaan vielä kivan kokoisen leipäosion. Eli Soppakirjan lisäksi mukana on bonuksena myös inspiroiva leipäosio.

[image_gallery images=”13764:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Puuroleivät.jpg,13765:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Rukiiset-puolukkasämpylät.jpg,13766:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Sarvet.jpg,13767:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2018/09/Soppakirja-leivät.jpg,” ][/image_gallery]

TARJOUS:

Soppakirjan voit tilata suoraan minulta 17 € (+postikulut) kappalehintaan,  niin kauan kuin omat varastoni riittävät!

 

sari@sweetfoodomine.com

 

Kirjaa voi tuttuun tapaan ostaa myös seuraavista paikoista:

Adlibriksestä
Kustantamon ( Readme.fi) omilta sivuilta.
Prismasta 
Suomalaisesta kirjakaupasta
CDON.COM:ista
Booky.fi

 

Soppakirjan esittely

Keitot eli sopat ovat monipuolisia ruokia ja soveltuvat niin alku-, pää-, että jälkiruoaksi. Niistä voi valmistaa niin täyttäviä kuin virkistäviä vaihtoehtoja. Keittoja ja niiden variaatioita on monia. Meille tavalliset nakki- ja jauhelikeitot ovat vain alkusoittoa keittojen herkullisessa maailmassa.

Yhdessä kattilassa valmistuva ruoka ihastuttaa. Keitot tekevät tämän kirjan avulla paluun keittiöihimme, inspiroivien ja maukkaiden keittoreseptien myötä. Keitot ovat monipuolisia lusikoitavia. Soppakirja on kattava katsaus erilaisiin keittoihin ja sen variaatioihin. Kirjan ohjeet ovat helposti toteutettavia ja ennen kaikkea herkullisia reseptejä, joita voit tarjota joko alku- tai pääruokana vuoden ympäri.

Kirjan leipäosiosta löydät fantastisen herkullisia leipä, sämpylä- ja näkkileipäohjeita, jotka sopivat kirjan keittojen kanssa tarjottavaksi tai niihin dippailtavaksi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Onnea ison urakan valmistumisesta! 🙂

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      Kiitos Siiri 🙂
      Nyt on hyvä fiilis <3

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close