cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Vaniljaiset vadelmaleivokset

Tervetuloa lukemaan herkullista postausta, jossa pääosaa esittää vaniljaiset vadelmaleivokset, jotka valmistetaan kätevästi kaupan valmiista torttutaikinalevyistä. Nämä leivokset ovat täydellinen herkku kahvipöytään ja sopivat erityisesti näin joulun alla niille, jotka eivät pidä luumumarmeladista.

Näitä vaniljaisia vadelmaleivoksia voi tarjoilla monella eri tavalla. Ne sopivat täydellisesti kahvipöytään, jossa voit tarjota niitä yhdessä muiden makeiden herkkujen kanssa. Voit myös valmistaa näitä leivoksia erityisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville tai juhlapäiville.

Vaniljaiset vadelmaleivokset

Oletko koskaan kaivannut nopeaa ja helppoa leivonnaista, joka hurmaa makunystyräsi? Nämä vaniljaiset vadelmaleivokset tarjoavat juuri sitä. Tarvitset vain muutamia yksinkertaisia aineksia, ja valmistusprosessi on nopea ja vaivaton.

Valmiit torttutaikinalevyt ovat mainio vaihtoehto, kun haluat valmistaa leivonnaisia nopeasti ja helposti. Ne säästävät aikaa ja vaivaa, mutta tarjoavat silti herkullisen lopputuloksen. Tässä reseptissä käytämme torttutaikinalevyjä pohjana meheville vaniljaisille vadelmaleivoksille.

Aloita leivosten valmistus sulattamalla kaupan valmiit torttutaikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Yleensä ne sulavat nopeasti huoneenlämmössä. Jaa levyt kahteen osaan. Tee terävällä veitsellä noin 1/2 cm reunoista viillot, mutta ei ihan pohjaan saakka (katso alta video).

Valmista vaniljakreemi sekoittamalla vaniljakreemijauhe pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Lisää tarvittava määrä vettä ja sekoita, kunnes saat tasaisen ja paksun vaniljakreemin.

Täytä torttutaikinalevyt, viiltojen sisäosasta vaniljakreemillä. Lusikoi tai pursota vaniljakreemiä tasaisesti jokaisen leivoksen päälle. Paista uunissa reseptin ohjeen mukaan. Lopuksi viimeistele jäähtyneet leivokset tuoreilla vadelmilla. Aseta muutama tuore vadelma jokaisen leivoksen päälle. Vadelmat tuovat raikkautta ja lisäävät makua herkullisiin vaniljaisiin leivoksiin.

Nyt kun leivokset ovat valmiita, voit tarjoilla ne kahvipöydässä. Nämä vaniljaiset vadelmaleivokset ovat täydellinen makea herkku joulun aikaan ja sopivat erinomaisesti myös niille, jotka eivät välitä luumumarmeladista.

Toivottavasti nautit tästä herkullisesta ja helppotekoisesta reseptistä!

 

Print Pin
5 from 1 vote

Vaniljaiset vadelmaleivokset

Annos 8 annosta

Ainesosat

 • 4 kpl torttutaikinalevyä
 • 3/4 dl vaniljakreemijauhetta
 • 1 1/2 dl kylmää vettä

Päälle

 • tuoreita vadelmia
 • (tomusokeria)

Valmistus

 • Jaa levyt kahteen osaan, jotta saat yhdestä levystä kaksi neliön muotoista levyä. Tee hiukan kohmeisiin levyihin viillot melkein pohjaan saakka (noin 1/2-1 c reunoista).
 • Sekoita yhteen vaniljakreemijauhe ja vesi. Anna seistä hetki.
 • Pursota tai lusikoi vaniljakreemi levyjen keskelle, viiltojen sisäpuolelle.
 • Paista uunin keskitasossa 225 asteessa 12 minuuttia.
 • Anna jäähtyä. Koristele sen jälkeen vadelmilla ja puuteroi pinnalle halutessasi tomusokeria.

Nämä herkulliset vaniljaiset vadelmaleivokset ovat täydellinen yhdistelmä rapeaa torttutaikinaa, täyteläistä vaniljakreemiä ja raikkaita vadelmia. Niiden valmistus on nopeaa ja vaivatonta, ja lopputulos on aina herkullinen. Voit myös kokeilla eri variaatioita tähän reseptiin lisäämällä esimerkiksi muita marjoja tai koristelemalla leivokset suklaalla.

Toivomme, että tämä resepti inspiroi sinua kokeilemaan uusia herkullisia leivonnaisia. Jaa nämä vaniljaiset vadelmaleivokset perheesi ja ystäviesi kanssa ja nauttikaa yhdessä herkullisista hetkistä. Hyvää leivontaa ja herkuttelua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating
Join the Conversation

 1. Tanja Holmström says:

  5 stars
  Koristelu vielä valkosuklaalla 😋

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Aijai.. kruunaisi kyllä hienosti kokonaisuuden 😛

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close