cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Juniorikokki – Kokkaile ja leivo yhdessä

Kesäloma on ihanteellinen aika innostaa perheen nuorimpia mukaan kokkaus- ja leivontapuuhiin. Juniorikokki -kirja tarjoaa loistavan mahdollisuuden viettää laadukasta aikaa yhdessä lasten kanssa ja luoda unohtumattomia yhteisiä muistoja keittiössä.

Juniorikokki – kokkaile ja leivo yhdessä

Selkeät ohjeet ja houkutteleva ulkoasu auttavat lapsia pitämään hauskaa ja innostumaan keittiössä.

Kirjan houkutteleva kuvitus ja selkeä rakenne tekevät lukemisesta ja kirjan selailusta todella miellyttävän kokemuksen. Jokaisessa reseptissä on selkeät värikuvat, jotka tekevät ruuanlaitosta ja leipomisesta helppoa ja hauskaa. Lapset voivat näin oppia uusia kokkaus- ja leivontataitoja.

 

Monipuolisia reseptejä koko perheelle

Kirjan runsaasta reseptivalikoimasta löytyy oivallisia vaihtoehtoja aamupalaan, juhlapöytään, terveelliseen päivälliseen sekä herkullisiin jälkiruokiin. Nämä nopeat ja hyvät reseptit ovat helppoja lasten valmistaa, ja koko perhe voi nauttia niistä yhdessä.

Juniorikokki-kirja on mahtava tapa viettää kesälomaa ja innostaa lapsia kokkaamaan ja leipomaan. Sen selkeät ohjeet, houkutteleva ulkoasu ja monipuolinen reseptivalikoima tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja tuo varmasti koko perheelle yhteisiä, lämpöisiä muistoja keittiöstä. Mikä loistava tapa saada kesälomasta mahdollisimman antoisa!

 

Osta omasi vaikkapa tästä

KÄRKKÄINEN

ADLIBRIS

PRISMA VERKKOKAUPPA

SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

README.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close