cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Jamie Oliverin Food Tube keittokirjasarja

Posti toi minulle tänään ihanan sympaattiset kirjat. Kyseessä on Jamie Oliverin aloittaman Food Tube kanavan kokkien, keittiömestarien ja ruoka-artesaanien innoittamien mutkattomien ja  kauniiden keittokirjojen sarja. ( www.youtube.com/jamieoliver ) Täältä löytyy mm. ruoanlaittoa mullistavia vinkkejä, kikkoja ja tekniikoita, viikoittain.

 

Jamie Oliverin uusi Foodtube-kirjasarja on siis syntynyt Jamien Food Tube -kanavan kokkien, keittiömestarien ja muiden taidokkaiden ruoanlaittajien innoittamana.

Keryann dunlop

Kerryann Dunlop oli yksi Jamie Oliverin ensimmäisistä Fifteen-harjoittelijoista.
Kerryann on nyt kahden lapsen äiti, ja on kokannut Fifteenistä lähtien niin ammatikseen kuin kotosalla. Hyvä, helppo ja edullinen ruoka on lähellä Kerryannin sydäntä, ja tuo rakkaus heijastuu tämän kauniin kirjan jokaiselle sivulle. Tähän kirjaan on koottu 50 Kerryannin suosikkikotiruokareseptiä.

Cupcake Jemma

 

 

Crumbs & Doilies -leipomon Jemma Wilson on Jamie Oliver’s Food Tuben kuppikakkukuningatar.

Tämän kirjan neljään lukuun on koottu ihastuttavia, eri vuodenaikoihin sopivia leivontaohjeita sekä paljon leivonnan perustietoa. Sen avulla leivot herkkuja läpi vuoden. Jemma on keskittynyt tässä kirjassa 50 mahtavaan kakkuun ja muuhun leivonnaiseen, jotka on jaoteltu vuodenajoittain niin, että löydät aina sopivia, jopa paheellisen maukkailta tuntuvia leivottaviksesi.

Näistä löytyy ihan taatusti kokattavaa ja leivottavaa. Palaan myöhemmin resepteihin.

 

 

Kirjasarjaan kuuluu myös vielä kolmas kirja:

DJ BBQ
50 ylivoimaisesti parasta ohjetta, jotka mullistavat tapasi grillata!

Monilahjakas Christian Stevenson eli DJ BBQ on amerikkalainen DJ ja grillimestari. Hänelle tärkeintä elämässä on ruokkia ja viihdyttää ihmisiä. Tästä mahtavia ruokaohjeita sisältävästä kirjasta tulee varmasti grilliraamattusi.

 

 

Jamie Oliver Food Tube kirjasarja

 

Kustantaja : Readme

 

 

Kotiruoka sekä Kakkukirja kirjat saatu arvostelukappaleena

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close