cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Lilla Roberts hotelli

Tervetuloa kansamme tutustumaan Lilla Robertsiin. Tuohon Helsingin yhteen uusimpaan hotelliin, joka toivotti meidät hyvin tervetulleeksi luokseen. Olemme majoittuneet Lilla Robertsiin jo kahdesti ja uskon, että kertoja tulee vielä monen monta.

 

Hotelli Lilla Roberts hotelli

Kun etsimme hotellia jossa majoittua, ei tähän kelpaa mikä tahansa hotelli. Me tahdomme hotellin olevan siisti ja yhtä mukavan paikan kuin kotonaan olisi. Muutama tällainen helmi onkin vuosien saatossa matkustellessa löytynyt ja Lilla Roberts pääsi tälle listalle heti kerralla.

Lilla-Roberts-hotelli-aula

 

Lux-huone

Majoituimme tällä kertaa tilavassa ja ylellisessä 38m2 Lux-huoneessa. Lux-huoneen glamour ja huoneen korkea katto henkii talon pitkää historiaa. 55” televisio äänentoistojärjestelmineen tuo lähes elokuvateatterimaista tunnelmaa. Kahvitaukoa kaivatessaan, voi päälle napsauttaa oman Nespresson.

Upeat materiaalivalinnat, sielukkuus ja mukavauus on huoneen ja hotellin valttikortit. Puhumattakaan hotellin mukavasta henkilökunnasta joka toivottaa vieraan todellakin tervetulleeksi.

Lilla-Roberts-hotel

Sisustusta on mahdotonta olla ihastelematta.

Lilla-Roberts-lux

Sängyissä on hyvä nukkua ja vuodevaattet ovat egyptinpuuvillaiset.

Processed with VSCO with hb1 preset
Lepotuoli kutsuu istumaan.

IMG_0394

Huonepalvelu on nopeaa.

Lilla-Roberts-kylpyhuone

Mukava amme ja upea kylpyhuone josta voi haaveilla kotona.

Lilla-Roberts-lux-huone-2

Lux huoneen toinen makuuhuoneista.

Lilla-Roberts-lux-huone

Katso alta tiivistetysti hotellin plussat ja miinukset.

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian.

Aulan suuret ja upeat ikkunat tulvivat valoa ja ne toimivat näyteikkunana Helsingin Design District –alueen sydämeen.

Hotellin sijainti on aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä. Se on kätevän etäisyyden päässä kaikesta ja kävellen pääsee nopeasti keskustan rientoihin.

Miellyttävän hiljaisella alueella sijaitseva hotelli on täydellinen, kun kaipaa hiljaisuutta ja rauhoittumista.

Hotel Lilla Robertsissa on 130 tyylikästä ja tilavaa huonetta. Huoneluokkia on kolme; Comfort, Style ja Lux. Lisäksi väliovelliset huoneet tarjoavat mahdollisuudet perheille ja vieraille, jotka haluavat vähän enemmän tilaa.

Lisäksi Lilla Robertsista löytyy 100 m2 sviitti Kasarmitorinäkymin. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja kaksi kylpyhuonetta.

Historia

Talo alunperin rakennettiin Helsingin energialaitokseksi ja se toimi tässä tarkoituksessa aina vuoteen 1974, jolloin tiloihin muutti vuokralle Helsingin Poliisilaitos. Rakennus jäi tyhjilleen kesällä 2012, jolloin Helsingin Poliisilaitos muutti muualle lisätilan tarpeessa.

Talon ensimmäisen osan suunnitteli arkkitehti Selim A. Lindqvist vuonna 1909 sisältäen voimalaitoksen ja hallintorakennuksen. Vuosina 1913 ja 1926 sisäpihalle rakennettiin energialaitoksen laajennusosia. Lopullisen ja nykyisen ulkomuotonsa talo sai 1931, kun teknillisten laitosten hallintorakennus valmistui virallisen Helsingin kaupunginarkkitehti Gunnar Taucherin suunnittelemana.

 

 

Plussat ja miinukset

+ siisti

+ rauhallinen

+ lapsiperheille(kin) sopiva

+ hintansa arvoinen

+ hyvä sijainti

+ upea henkilökunta

+nopea huonepalvelu

– hiukan suppea aamiaisvalikoima

Yhteenveto:

Kaiken kaikkiaan voin suositella hotellia hyvin lämpimästi niin business matkaajalle, pareille että lapsiperheille. Huoneet ovat kokemisen arvoisia ja aivan omaa luokkaansa. Henkilökunta todella ystävällistä ja kohteliasta palvelua tarjoavaa. Huonepalvelu menu oli hiukan suppea, mutta toimi moitteettoman nopeasti. Aamiasvalikoima oli hiukan suppea omaan makuun nähden, mutta tyydytti kuitenkin nälän.

Lilla-roberts-1

 

Lilla Roberts on hyggen koti Helsingissä. Tiedätkö mitä on “hygge”? Hygge on alunperin tanskaa ja merkitsee kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Hygge on hyvää ruokaa ystävien seurassa, takkatulen lämpöä ja mielenrauhaa. Hygge on myös naurua, rentoutta ja rupattelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close