cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Isoäidin parhaat reseptit-kodin keittokirja

Tahdon jakaa kanssanne iloisen kirjauutisen.  Isoäidin parhaat reseptit- kodin keittokirja on nyt kaupoissa. Kirja on yli 400 sivuinen, lämminhenkinen, isoäidin parhaita reseptejä sisältävä kirja.

Mummon tyttö

Olen aina ollut mummon tyttö. Myös mummoiluun taipuvainen olen kai ollut aina. Olen viihtynyt paremmin kotosalla kuin viihteellä, kotoillut, leiponut ja tehnyt ruokaa. Olen kasvanut isoäitini, eli mummon keittiössä.

Isovanhempani asuivat naapurissamme, samassa pihapiirissä, koko varhaislapsuuteni ja nuoruuteni. Mummoni oli intohimoinen leipuri, mutta taisi myös ruoanlaiton salat. Hän siirsi kuin huomaamattaan oppinsa minulle, aina lapsuudestani saakka. Vuosien varrella ehdimme valmistaa samoja ruokia ja leivonnaisia lukemattomia kertoja yhdessä. Maistuvaa silakkalaatikkoa, huumaavia kermaperunoita, suklaisia marketinkakkuja ja kermatorttuja. Ne ovat iskostuneet niin vahvasti muistiini, että muistaisin niiden reseptit varmaan unissanikin.

Naimisiin mennessäni sain ”lisämummoja” mieheni puolelta ja samalla myös reseptien ja perinteiden määrä kasvoi. Imin itseeni kaikki ohjeet, vinkit ja neuvot, joita mummot minulle auliisti jakoivat. Jokaisella oli omat reseptinsä, ylpeytensä, jotka he mielellään jakoivat kanssani. Yksi toisensa jälkeen, ei isoäitejä enää ollutkaan jäljellä keittiöissään. Vain muistot ja reseptit jäivät elämään heidän jälkeensä. Olen siksi koonnut tähän kirjaan parhaimmat isoäitien reseptit iloksenne.

 

Isoäidin parhaat reseptit

Monelta löytyy mummon vanha, kulunutkin keittokirja, josta mummo tapasi leipoa. Nämä kirjat on painettu kauan sitten, aikana jolloin keittokirjoissa ei ollut vielä oikeastaan lainkaan kuvia.

Isoäidin parhaat reseptit-kirjassa jokaisella reseptillä on oma, moderni kuvansa.  On mukavaa, kun lopputuloksen voi nähdä. Kuvat myös houkuttelevat kokeilemaan uutta reseptiä. Isoäidin parhaat reseptit kirja henkii mummon keittiön salaisuuksia.

Isoäidin parhaat reseptit on mahtava reseptikokoelma, josta löytyy tarjoiluideoita niin arki- kuin juhlapöytään. Yli 200 reseptin joukossa on maistuvia liha-, kala- ja kasvisruokia, ihania jälkiruokia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kirjassa on mukana myös rakastetuimmat jouluklassikkoreseptit, joiden avulla vietät taas ihania lapsuuden jouluja.

 

Kirjan voi tilata mm. Adlibriksen sivuilta!

 

 

[image_gallery images=”14335:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Markkaskan-kanapata.jpg,14337:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Hunajaleipä.jpg,14338:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Marketinkakku.jpg,14339:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Omenakiisseli.jpg,14340:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Pikkuleivät.jpg,” ][/image_gallery]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

 1. Onnittelut kirjasta vielä Sari! Näyttää niin upealta! En malta odottaa, että pääsen hiplaamaan <3

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos Anni <3
   En malta odottaa, että pääset!!

 2. Voi Sari, mummut (tai niin kuin minun mamma) ovat aarteita maan päällä ja niin kauniit muistot heistä ovat piirtyneet omiinkin muistoihin. Kesät maalla mamman luona olivat parasta aikaa lapsuudessa sekä ne mamman mansikka- ja perunapellot, joista itse kerättiin raaka-aineet valmistettaviin ruokiin.
  Mutta tähän sinun kirjaasi, olen niin innoissani ja uskon, että tästä jos mistä tulee myyntimenestys. Ihanaa, kun olet nämä reseptit saanut taltioitua kansien väliin ja todellakin tänä päivänä kuvilla on se oma tenho, onhan se kiva nähdä miltä ruokaa näyttää valmiina.
  Mieletön on urakkasi ollut tälläkin kertaa, mutta olethan jo ihan ammatilainen mitä keittokirjoihin tulee.
  Onnea ja menestystä <3.

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos Sari kauniista sanoistasi ja kiitos, kun jaoit muistojasi <3

 3. On ihan pakko tulla uudelleen kommentoimaan. Tämä sinun uusi ilmestynyt kirjasi on HELMI <3 Aivan upea, onnea Sari!

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos, rakas ystävä <3 🙂

 4. Sweet Food O´Mine Author says:

  Kiitos Peggy <3
  Ja kiitos, että olet ollut matkassa mukana, tässäkin projektissa <3
  Kaksin on aina kivempaa, meillä varsinkin 🙂

 5. Olen niin innoissani tästä kirjasta, siitä tulee upea <3 <3 <3 Kiitos ystävä, kun olen saanut olla mukana.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close