cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Isoäidin parhaat reseptit – Kodin keittokirja – Uusi laajennettu painos

28.9 oli syksyn ensimmäinen kaunis pakkasaamu. Maassa oli kuura, mutta päivänsäteet lämmittivät ne päivän mittaan pois. Näin myös ensimmäisen lintuauran, joka kiiti kohti lämpimämpää. Myös samaan aikaan, muuttolintuen lähtiessä, jätti mummumme meille jäähyväiset täällä maan päällä.

 

 

Aloin mummun kuoleman jälkeen tehdä omaa surutyötä Isoäidin parhaat reseptit kirjan myötä.

Kirja oli suuri puserrus niin työn puolesta, mutta myös raskas kirja henkisestikin tehdä. Kirja ilmestyi seuraavana syyskuuna ja tunnen melkeinpä vielä nytkin sen väsymyksen, jonka tämän kirjan kirjoittaminen toi. Toki myös raskailla vuosilla ennen mummun kuolemaa oli tässä osansa.

Kun tämän vuoden, 2020 ensimmäinen päivä valkeni, sain tietää, että Isoäidin parhaat reseptit kirja oli loppuunmyyty nopeasti. Olisin niin tahtonut kertoa mummulle uutiset. Kirjasta otettiin kesällä uusintapainos ja se on nyt entistä ehompana ja uudella hauskalla osiolla varustettu.

Olen saanut ihmisiltä ihania viestejä koskien kirjaa ja he ovat kertoneet minulle omista mummuistaan ja mummujensa resepteistä. Tarinoista mistä mummukin olisi varmasti pitänyt. Muistan ensimmäiset kuukaudet kirjan ilmestymisen jälkeen, kun joku nosti esille omia mummujaan tai tätä kirjoittamaani kirjaa, muistelin mummua ja meidän yhteisiä aikojamme. Suru tulee vieläkin puseroon, kun ajattelenkaan sitä, että mummu on poissa.

 

Mummun tyttönä oli menetys todella raskas, vaikka tiesin, että hyvästien jättö läheni lähenemistään, kun mummu meni huonompaan kuntoon. Vaikka rutistus oli raskas, niin tämä oli henkilökohtaisesti rakkain teokseni tähän asti. Aina, kun aukaisen tämän kirjan matkaan muistoissani mummun keittiöön.  Olen myös niin iloinen, että mummun reseptit ovat tällä tavoin jääneet elämään muidenkin kuin vain minun ilokseni. Uskon ja toivon, että sinäkin löydät kirjasta rakkaita ruokamuistoja. 

 

Isoäidin parhaat reseptit – Kodin keittokirja – Uusi laajennettu painos

KIRJAN ESITTELY

Kirjan toinen laajennettu painos sisältää nyt mm. Isoäidin parhaat keittiöniksit!

Isoäidin parhaat reseptit on mahtava reseptikokoelma, josta löytyy tarjoi-luideoita niin arki- kuin juhlapöytään. Yli 200 reseptin joukossa on maistuvia liha-, kala- ja kasvisruokia, ihania jälkiruokia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.Kirjassa on mukana myös rakastetuimmat jouluklassikkoreseptit, joiden avulla vietät taas ihania lapsuuden jouluja.

Isoäidin parhaat reseptit ovat nostalgisia, hyvän mielen reseptejä. Kirja kokoaa yhteen rakastetuimmat, ja jo ehkä reseptivihkon sivuilta haalistuneet ruoka- ja leivonnaisreseptit. Isoäitien reseptit on käännetty nykykielelle ja ovat siten helppoja toteuttaa ja raaka-aineetkin tuiki tavallisia. Monelta löytyy isoäidin vanha, kulunutkin keittokirja, josta isoäiti tapasi leipoa. Nämä kirjat on painettu kauan sitten, aikana jolloin keittokirjoissa ei ollut vielä oikeastaan lainkaan kuvia.

Isoäidin parhaat reseptit- kirjassa on jokaisessa reseptissä kuva. On mukavaa, kun lopputuloksen voi nähdä ja kauniit kuvat houkuttelevat kokeilemaan uutta reseptiä. Kirja henkii isoäidin keittiön salaisuuksia.

 

Kirja on tilattavissa mm.

Adlibriksestä

Suomalaisesta kirjakaupasta

Prismasta

Readme.fi

 

[image_gallery images=”14611:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/09/Perunaleivokset-2.jpg,14340:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Pikkuleivät.jpg,14339:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Omenakiisseli.jpg,14338:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Marketinkakku.jpg,14337:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Hunajaleipä.jpg,14336:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Silakkalaatikko.jpg,14335:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2019/05/Markkaskan-kanapata.jpg,” ][/image_gallery]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close