cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Meren maku nyt kaupoissa

Ilolla voin ilmoittaa, että Meren maku kirja on nyt rantautunut kauppoihin.

Sain eilen kotiin laatikollisen kirjojani. Olin työn touhussa tyhjentämässä vanhaa keittiötä remontin tieltä. Hymyilin mielessäni, kun ajattelin kuinka kirjaprojekti vuosi sitten alkoi. Samoissa puuhissa olin silloinkin, kun aloin kirjoittaa kirjaa remontin keskellä. Kirja syntyi siis rakennuspölyn keskellä, sirkkelin laulaessa vieressä. Rakennusurakka alkaa olla viittä vailla valmis ja kirjat ovat nyt turvallisesti ulkona.

Oli suuri hetki saada kirja käsiini ja nähdä edessään työ konkreettisena asiana.

Olen saanut kuulla monelta taholta ihmettelyä siitä kuinka olen ehtinyt vuodessa kirjoittaa kaksi omaa ja yhden kirjan yhteistyössä. Kolmen lapsen äitinä, joista nuorimmainen oli projektin alkaessa vain puolivuotias on tämä toki ollutkin hirveän haastavaa aikaa. Myös vuoden jatkunut rakennusprojekti, jonka keskellä olemme eläneet on ollut raskasta. Päivät ovat olleet ympäri pyöreitä ja nukkuminen on jäänyt minimiin. Kuitenkin virtaa on riittänyt, kun itselle mieluisat asiat ovat vieneet eteenpäin ja samalla antanut myös sitä energiaa.

Olen myös hiljattain perustanut oman yrityksen, jotta tekeminen ei missään nimessä loppuisi kesken. Ruoan parissa jatkan työskentelyä, mutta siitä voin kertoa lisää myöhemmin.

Kirjan kirjoittaminen, saati sitten kolmen on ollut unelmani jo nuoresta lähtien. Haaveenani olikin, kun aloitin Sweet Food O `Mine blogin, että jonain päivänä se veisi minut sille tielle, että kirjoitan kirjan. Voin nyt vetää ruksin siihen kohtaan, missä ennen oli tyhjä ruutu. Se on nyt tehty.

Enää toivon, että kirja löytäisi mahdollisimman moneen kotiin ja käyttöön. Ja että kirjan reseptit toisivat laittajilleen monta maukasta hetkeä.

 

T. Sari

 

 

TIEDOTE_MEREN MAKU

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close