cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Keto Airfryer-kirja

Keto Airfryer-kirja kätkee sisäänsä upeita makuelämyksiä. Tämä kirja on täynnä helppoja ja konstailemattomia reseptejä, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti ketoruokavalioon. Olipa kyse arjen kiireistä tai herkutteluhetkistä, Keto Airfryer-kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia suussa sulavista ruoista.

Mitäpä sanot täydellisesti paistetuista pihveistä airfryerilla? Tai herkullisista waffburgereista, jossa kahden juustovohvelin välissä mehevä jauhelihapihvi? Entäpä herkkusienirisotto paahdetulla kukkakaaliriisillä tai houkutteleva fish and chips, jossa halloumiranskalaiset yhdistyvät parmesaanikuorrutettuun ahveneen? Nämä ovat vasta alkusoittoa sille, mitä Keto Airfryer-kirja tarjoaa.

Ja mikä parasta, kirjan reseptit on suunniteltu siten, että tarvittavat raaka-aineet löytyvät taatusti jokaisesta marketista. Sinun ei tarvitse kierrellä erikoisliikkeissä tai metsästää harvinaisia ainesosia. Voit astua keittiöön luottavaisin mielin ja aloittaa herkullisen ketoruokaseikkailusi heti.

Mutta Keto Airfryer ei ole pelkästään reseptikirja. Se on käsikirja, joka johdattaa sinut ketoruokien ja airfryerin saloihin. Opastan sinua luomaan täydellisiä aterioita airfryerin avulla. Jaan kirjassa vinkkejä ja niksejä, jotka auttavat sinua hyödyntämään airfryerin potentiaalin täysimääräisesti.

Oletko valmis astumaan keittiöön ja herättämään makunystyräsi eloon? Hanki oma Keto Airfryer-kirjasi ja anna luovuutesi lentää. Tämä on enemmän kuin ruokakirja – se on inspiraation lähde, joka antaa sinulle vapauden nauttia herkullisista ketoruoka-annoksista, säästää aikaa ja energiaa.

Tee valinta, joka muuttaa ruoanlaittosi pysyvästi. Tartu tilaisuuteen ja tartu Keto Airfryer-kirjaan – se on tie herkulliseen elämään!

 

OSTA OMASI TÄÄLTÄ

Jos tilaat kirjan YesDelistä ja käytät Koodia: SFOM2024 saat kirjan lisäksi ilmaisen karppisokerin (arvo 8,99€). Tilaa samalla vaikka ystävälle. Jokaisen tilatun kirjan mukana tulee SFOM2024 -koodia käyttämällä karppisokeripussi kaupan päälle!

YESDELI

 

Kirjan voit ostaa myös täältä: 

ADLIBRIS

PRISMA

KARPPAAMO

README

SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close