cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Joulun jännittävät kirjasuositukset

Kirjat saatu: Bazar kustannus

 

 

Joulun jännittävät kirjasuositukset -postauksessa jaan kanssanne joulun ajan lukusuosituksia. Nämä jännittävät kirjat tarjoavat lukijoilleen mahdollisuuden kokea adrenaliinin huumaa ja jännitystä turvallisesti kirjan sivujen välissä. Ne vievät meidät tuntemattomiin maailmoihin, jossa vaarat vaanivat nurkan takana ja salaisuudet odottavat paljastumistaan.

Joulun jännittävät kirjasuositukset

Kun uppoudut Göran Wennqvistin ja Tero Haapalan “Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa” kirjan sivuille, astut rikostutkinnan jännittävään maailmaan. Saat ainutlaatuisen näkymän tutkijoiden työhön ja pääset seuraamaan heidän askeleitaan rikostapausten ratkaisemisessa. Kirja tarjoaa tietoa rikostutkinnan teknisistä ja taktisista näkökulmista, ja se avaa silmät rikosten selvittämisen monimutkaisuudelle.

Sebastian Fitzekin “Unissakävelijä” kietoo lukijansa jännittävään ja pelottavaan tarinaan. Unien ja todellisuuden rajat hämärtyvät, kun päähenkilö Leon Nader yrittää selvittää unissakävelynsä salaisuuden ja etsii samalla vaimoaan. Kirjan sivuilta löytyy käänteitä ja jännitystä, jotka pitävät lukijan otteessaan loppuun asti.

Kale Puontin “Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia” vie lukijan huumerikollisuuden synkkään ja vaaralliseen maailmaan. Kirja tarjoaa kiehtovan näkökulman entisen poliisin kokemuksiin ja hänen kohtaamiinsa haasteisiin huumekaupan torjunnassa. Puonti jakaa tarinoitaan huumerikoksista, paljastaen samalla huumerikollisuuden kehityksen ja sen vaikutukset yhteiskunnassa.

Rebekka Härkösen “Prinsessamekko” tarjoaa intensiivisen lukukokemuksen rikostoimittajan työskentelystä. Kirja tempaisee lukijan mukaan Suuna Waltan tutkimuksiin, joissa hän kohtaa brutaaleja rikoksia ja joutuu selvittämään niiden taustoja. Härkönen kuvaa taitavasti uutistoimittajan haastavaa arkea ja tarjoaa samalla mielenkiintoisia näkökulmia yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja järjestelmävirheisiin.

 

 

Jännittävät kirjat tarjoavat lukijoilleen adrenaliinia ja jännitystä turvallisesti kirjan sivujen välissä. Poimi parhaat kirjasuositukset.

 

 

Nämä kirjasuositukset tarjoavat lukijoilleen unohtumattomia lukukokemuksia, jotka herättävät tunteita ja pitävät jännityksen yllä alusta loppuun. Ne tarjoavat pakopaikan arjen kiireistä ja mahdollisuuden astua mielenkiintoisten tarinoiden maailmaan. Joulunajan rauha ja hiljaisuus tarjoavat täydellisen tilaisuuden uppoutua näiden kirjojen sivuille ja nauttia jännityksestä ja seikkailuista, jotka ne tarjoavat. Toivottavasti nämä kirjasuositukset tuovat apua myös joululahjojen hankintaan, kirjojen ystäville.

 

Lukuvinkit

GÖRAN WENNQVIST
TERO HAAPALA

Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää rikostutkinnasta

Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa -kirjassa entiset rikosylikomisariot Tero Haapala ja Göran Wennqvist kertovat lähihistorian tunnettujen tapausten kautta rikostutkinnan johtamisesta ja menetelmistä

Keskusrikospoliisin ex-rikosylikomisariot Tero Haapala ja Göran Wennqvist ehtivät toimia lähes kolmenkymmenen yhteistyövuotensa aikana monen mielenkiintoisen tutkinnan tutkinnanjohtajina. He pääsivät seuraamaan aitiopaikalta muun muassa Pasilan poliisitalon, KRP:n päämajan ja Myyrmannin räjähdystutkintoja, Jokelan koulusurmia ja lukuisia muita haastavia rikosjuttuja, joista ei ole aikaisemmin voitu kattavasti kertoa.

Näiden Suomea järkyttäneiden tapausten kautta kirja avaa teknistä ja taktista rikostutkintaa, kuten uhrien tunnistusta, kuolemansyyn tutkintaa, tekijän profilointia ja kansainvälistä poliisiyhteistyötä.

Tutkinnan tässä vaiheessa voimme kertoa on ainutlaatuinen läpileikkaus poliisin työstä, ja se valottaa niin rikollisuuden kuin rikostutkinnankin kehitystä Suomessa viimeisten vuosikymmenten aikana.

 

REBEKKA HÄRKÖNEN

Prinsessamekko

Pahuus on usein silmiemme edessä.

Palkitun rikostoimittaja Rebekka Härkösen dekkarisarjan avausosassa Prinsessamekko vallan likaisissa leikeissä ryvettyvät raskaimmin kaikkein viattomimmat.

Kaksi karmeaa tapausta ravisuttaa marraskuista Helsinkiä. Ensin arabitaustainen nuorimies ampuu metrossa kolme matkustajaa ja itsensä. Sitten päärautatieaseman aamuruuhkan keskeltä löytyy ruumistorso. Terroriteko, paloittelumurha! Missä tapahtuu, siellä rikostoimittaja Suuna Walta.

Kokeneella journalistilla on keinonsa hankkia rikospaikoilta tiedot ja valokuvat, vaikka Jens Jäämeri, rikoskonstaapeliksi naamioitunut kivi toimittajan kengässä, tekeekin siitä usein hankalaa. Poliisi alkaa tutkia ampumistapausta terroritekona, mutta pian Suuna Walta saa alamaailmasta vihjeen, joka antaa aiheen epäillä, ettei metrosurmien taustalla olekaan jihadismi, väitti poliisi mitä tahansa.

Rikostoimittaja Rebekka Härkönen avaa ovet moderniin, hektiseen uutistoimitukseen Walta-sarjallaan, jonka tarinat kumpuavat tosielämästä, sen maton alle lakaistuista yhteiskunta- ja järjestelmävirheistä.

 

KALE PUONTI

Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia

Tositarinaa Helsingin huumepoliisista

Entinen poliisi ja nykyinen kirjailija Kale Puonti muistelee uransa mielenkiintoisimpia haasteita kirjassaan Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia

Huumausaineiden ympärillä pyörii Suomessa miljoonabisnes, jota virkavalta yrittää parhaansa mukaan kuihduttaa. Suomalaiset huumekauppiaat ovat harvoin tv-sarjoista tuttujen suurrikollisten kaltaisia, vaan usein kyse on tavalla tai toisella epätoivoisiin tilanteisiin joutuneista ihmisistä.

Yli 30 vuotta huumepoliisina Helsingissä työskennellyt Kale Puonti on koonnut kirjaansa uransa erikoisimpia, tragikoomisimpia ja merkittävimpiä huumejuttuja. Lain väärälle puolelle ovat eksyneet muun muassa huumeiden käyttöä tutkinut yliopistotutkija, eläköitynyt taidemaalari, helsinkiläinen vaatekauppias ja venäläinen mummo, jolla oli kiinniotettaessa mukanaan tavallista tuhdimmat meetvurstileivät.

Kale Puontin Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia näyttää, kuinka kansainvälinen huumerikollisuus rantautui Suomeen ja kuinka poliisin valvonta on vuosien varrella kehittynyt.

 

SEBASTIAN FITZEK

Unissakävelijä

Entä jos painajaisesi ovatkin totta?

Sebastian Fitzekin Unissakävelijä on hyytävä trilleri miehestä, jonka unissakävely saa pelottavan käänteen

Leon Nader kärsi nuorena unettomuudesta. Silloin kun hän nukkui, hän käveli unissaan. Yöllisten vaellustensa aikana hän käyttäytyi usein myös väkivaltaisesti ja päätyi siksi psykiatrisen sairaanhoidon piiriin. Vuosien hoidon jälkeen Leon uskoo parantuneensa taudistaan, kunnes eräänä yönä hänen vaimonsa katoaa heidän yhteisestä kodistaan hämärissä olosuhteissa.

Saadakseen selville yöllisen käytöksensä Leon kiinnittää nukkumaan mennessään otsaansa pienikokoisen videokameran. Seuraavana päivänä tallennetta katsoessaan Leon näkee jotakin, joka on liian järkyttävää edes hänen mielikuvituksensa keksimäksi. Hänen yöllinen minänsä laskeutuu pimeyksiin, joissa ihmismielen synkkyydellä ei ole rajoja.

Sebastian Fitzek vie Unissakävelijä-trillerissään lukijan keskelle yöllisten pelkojen kiemuraista labyrinttia ja hivuttaa pahimmat painajaiset sivu sivulta lähemmäksi.

 

Lue lisää kirjasta

UNISSAKÄVELIJÄ

 

Toivottavasti pidit näistä kirjasuosituksista ja sait ideoita mitä lukea jouluna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close