cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Vappuherkut

Vappu lähestyy ja olen nyt koonnut teille tänne sivuillemme kattavat vappuherkkujen reseptit. Mukana on niin perinteisiä vappuherkkuja, vappupiknik-reseptejä, unohtamatta tietenkään vapun ykkösjuomaa eli simaa.

 

Vappuherkut

 

Perinteiset-vappuherkut

Perinteiset vappuherkut

Perinteisiin vappuherkkuihin kuuluvat tietysti sima ja sotkun munkit.

Sotkun munkit

Tähän väliin on huomautettava, että jos et ole jo ehtinyt testaamaan sotilaskodin munkkeja, niin suosittelen nyt viimeistään kokeilemaan. Sen parempia munkkeja ei taida ollakaan.

Vappuherkku

donitsit

kermamunkit diplomaattikreemillä

achurrot kansikuva

Muita perinteisiä vappuherkkuja ovat tippaleivät, kermamunkit, donitsit ja churrot. Jos uppopaistaminen ei innosta, niin nämä donitsit valmistuvat kätevästi uunissa. Ja munkkien sijaan voit kokeilla valmistaa esimerkiksi skølebröd pullia. Aivan ihania herkkuja nekin.

http://www.sweetfoodomine.com/reseptit/korvapuustit/

 

Vappupiknik

banaanisuklaakakku

Vappupiknikille pakataan mukaan tietysti perunasalaatti, jännittävä inkivääri-chilisima, nakkeja joista voi koota joko hot dogin tai syödä perunasalaatin kylkeen.

sima

 

Täytetyt patongit kestävät hyvin eväskorissa ja matkaavat eväsretkelle valmiiksi täytettyinä. Kylmät pizzat, pizzapatonki ja pizzapullat ovat myös helppoja ja säilyviä herkkuja eväsretkelle.

 

VIDEO

piknik täytetyt patongit

 

Ja onhan jokaisella piknikillä oltava mukana myös jotain makeaa jälkiruoaksi. Meillä se on perinteisesti ollut kuorrutettua banaanikakkua. Mutta voisihan sitä vaihtelun vuoksi kokeilla tänä vuonna ottaa mukaan vaikka tämänkin banaanikakun.

 

Hauskaa-vappua

 

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close