Satokausikalenteri 2024

Tuote saatu: Satokausikalenteri

 

Joko Satokausikalenteri on sinulle tuttu? Omassa keittiössä tämä mainio työkalu on ollut Satokauden syntypäivistä saakka käytössä ja siihen nojaan edelleen.

Tämä uskomaton työkalu auttaa sinua lisäämään kasvisten syömistä ja löytämään kaupasta herkullisimmat, edullisimmat ja tuoreimmat kasvikset ympäri vuoden. Sen avulla voit monipuolistaa ruokavaliotasi ja samalla säästää rahaa!
Satokausikalenteri juhlii nyt kymmenettä vuosipäiväänsä! He ovat myyneet yli 100 000 kappaletta satokausikalenteria, joka on hurja määrä.

 

Satokausikalenteri 2024

Kalenteri sisältää yli 200 kotimaisen ja ulkomaisen kasviksen sesongit kuukausittain, mukana tunnistekuvat sekä säilytys- ja käsittelyvinkit. Jokaiselle kuukaudelle on myös reseptejä ja tietoiskuja kauden parhaista raaka-aineista.
Vuoden 2024 kalenterissa on tietoa nimipäivistä, juhlapyhistä, liputuspäivistä, kuunkierrosta sekä tilaa omille muistiinpanoille.
Kalenteri koostuu 84 sivusta ja sen mitat suljettuna ovat 21 cm x 29,7 cm x 0,6 cm (A4). Painoa kalenterilla on 280 grammaa.

 

Satokausikalenteri 2024 pääset tilaamaan tästä:

SATOKAUSIKALENTERI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close