cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Joulun taikaa postilaatikossa – Lähetä lämpimät joulutervehdykset korttien avulla

Joulun taikaa postilaatikossa

Joulukorttien lähettäminen on ihana perinne, joka saa meidät tuntemaan lämpöä ja välittämistä joulun aikaan. Joulukortit ovat erinomainen tapa ilmaista rakkautta ja kiitollisuutta läheisille ja ystäville. Mutta mitä jos voisit tehdä joulukorteistasi vieläkin erityisempiä? Tässä blogipostauksessa jaan vinkkejä joulukorttien lähettämiseen ja esittelen samalla loistavan vaihtoehdon omien joulukorttiesi suunnitteluun.

Joulukorttien lähettäminen on perinne, joka ulottuu vuosikymmenien taakse. Se on tapa, jolla voimme yllättää ja ilahduttaa läheisiämme joulun aikaan, vaikka etäisyys erottaisikin meidät. Perinteiset kortit sydämellisillä viesteillä tuovat iloa vastaanottajien päiviin ja luovat lämpimän yhteyden.

Mutta miten voit tehdä joulukortistasi vieläkin erityisemmän? Voit aloittaa suunnittelemalla omat joulukorttisi! Tänä päivänä on olemassa monia verkkopalveluita, jotka tarjoavat helpon tavan suunnitella ja tilata omat joulukorttisi. Yksi suosituimmista palveluista lienee Ifolor sekä  Smartphoto, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia joulukortteja eri tyyleissä ja malleissa.

Olen itse tilannut omat joulukorttini näiden kuvapalveluiden kautta useiden vuosien ajan, ja olen ollut erittäin tyytyväinen tuloksiin. Heidän palvelunsa on helppokäyttöinen, ja täältä voi valita erilaisia malleja ja tekstejä luodaksesi juuri sellaisen joulukortin kuin haluat. Voit myös lisätä omat kuvasi/valokuvasi kortteihin, jolloin kortit ovat henkilökohtaisempia ja läheisemmän tuntuisia.

Haluan jakaa kanssanne myös erityisen vinkin joulukorttien suunnitteluun. Jos haluat tehdä joulukorteistasi todella erityisiä ja käyttää samoja upeita kuvia kuin minäkin, sinulla on nyt mahdollisuus ostaa ne edulliseen hintaan. Voit vierailla *mainoslinkki  More Than Meets The Ai -tilillä Etsyssä ja tutustua tähän eksklusiiviseen valikoimaan. Nämä kuvat sopivat täydellisesti joulukortteihin, ja voit luoda kortteja, jotka erottuvat joukosta.

Voit ladata nämä kuvat helposti omalle tietokoneellesi ja käyttää niitä niin monta kertaa kuin haluat. Ne sopivat täydellisesti joulukortteihin, tauluihin, jouluisiin askarteluihin ja voit jopa lähettää sähköisiä joulutervehdyksiä näiden kuvien avulla sähköpostitse.

Printattavat kuvat tarjoavat loistavan tavan lisätä persoonallisuutta ja taiteellisuutta joulukortteihisi. Voit tulostaa kuvat omalla tulostimellasi koristaaksesi kortteja kauniilla ja ainutlaatuisilla kuvilla. Voit myös käyttää näitä kuvia taulujen luomiseen tai jouluisiin askarteluihin, kuten joulukoristeiden tekemiseen tai lahjapakettien koristeluun.

Lisäksi voit hyödyntää näitä kuvia sähköisissä joulutervehdyksissä. Voit lähettää joulutervehdyksiä sähköpostitse ja liittää mukaan näitä upeita kuvia luomaan lämminhenkistä ja persoonallista tunnelmaa. Vastaanottajat arvostavat varmasti saamaansa joulutervehdystä, joka sisältää kauniita kuvia ja joulun taikaa.

 

 

Kun lataat nämä printattavat kuvat omalle tietokoneellesi, sinulla on täysi vapaus käyttää niitä juuri niin kuin haluat. Voit tulostaa niitä useita kertoja ja käyttää eri projekteissa. Voit myös muokata niitä tarpeidesi mukaan esimerkiksi säätämällä kokoa tai lisäämällä omia mukautuksia.

Joten, jos haluat lisätä ripauksen omaa luovuutta ja kauneutta joulukortteihisi, tauluihisi, jouluisiin askarteluihin tai lähettää sähköisiä joulutervehdyksiä, suosittelen lataamaan nämä upeat printattavat kuvat omalle tietokoneellesi. Voit käyttää niitä juuri niin kuin haluat ja luoda unohtumattomia joulun ajan teoksia.

Toivottavasti nämä printattavat kuvat tuovat iloa ja inspiraatiota joulukorttien suunnitteluun ja muuhun jouluisaan askarteluun. Muista jakaa lämpöä ja iloa läheisillesi joulun aikaan, oli valitsemasi tapa sitten perinteiset kortit tai modernit sähköiset tervehdykset.

Tutustu tarkemmin *mainoslinkki  MORE THAN MEETS THE AI:n printattavien kuvien valikoimaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close