Mestarikokki-Lasten keittokirja

Nyt voin ilolla ilmoittaa, että Mestarikokki-kirja on tupsahtanut uunista ulos. Tämä kirja oli tähänastisista kirjoista hauskin toteutettava. Ehkäpä siksi, koska lasten kanssa keittiössä oleminen on ollut niin luonnollinen osa elämääni aina.

 

Makumieltymyksiä

Perhepäivähoitajana työskentelevän äitini ansiosta olen jo pienestä saakka saanut olla mukana näkemässä miten erilaisia makumieltymyksiä lapsilla onkaan. Äitin ruokapöydässä on näiden vuosien aikana istunut jo yli 80 lasta. Aikamoinen määrä, vai mitä.
Olen oppinut, että rohkeasti maistattamalla ja lapset huomioiden, voi jokainen olla tyytyväinen noustessaan ruokapöydästä.

 

Kolmen lapsen äitinä ja keittokirjailijana on myös meidän keittiössämme valmistettu vuosien varrella lukemattomia aterioita ja leivonnaisia, niin omien kuin kuin sisarusten lasten ja lasten kavereiden kanssa. Vaikka kiire painoi monesti päälle ja tuntui, että muutakin tekemistä olisi ollut, niin aina on kuitenkin otettu aikaa ja valmistettu joko ruokaa tai leivottu, silloin kuin lapset ovat sitä minulta toivoneet.
Monena päivänä, kauan ennen kuin ryhdyin alalle ja kirjoittamaan keittokirjoja itse, istuimme lasten kanssa selailemassa keittokirjoja. Toivon, että houkuttelevat kuvat ja innostavat reseptit saavat tässä Mestarikokki-kirjassa aikaan lasten ja nuorten ruoanlaittoinnostuksen.

 

 

 

[image_gallery images=”12132:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Sitruunajäätelöt.jpg,12131:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Kvinoa-hedelmäsalaatti.jpg,12130:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Vohvelit.jpg,12129:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Nakkistroganoff.jpg,12122:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Mestarikokki-LAsten-keittokirja.jpg,12121:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Mestarikokki-lasten-keittokirja-vohvelit.jpg,” ][/image_gallery]

Lastenjuhlat

Kirjassa on lisäksi kattava lastenjuhlaosio, josta löydät hauskoja ja inspiroivia ideoita toteuttaaksesi onnistuneet lastenjuhlat, aina resepteistä leikkeihin ja kattaukseen.

Lukuisia lastenjuhlia on tullut järjestettyä niin töideni kuin lasten toiveiden ansiosta. Syntymäpäiväjuhlia, erilaisia teemajuhlia ja hauskoja juhlia, piristääksemme lasten ja omaakin arkea. Lastenjuhlien järjestäminen on yllättävän helppoa, sillä lapset ovat loppujen lopuksi helppoja miellyttää. Tärkeintä on se, että yrität.

 

[image_gallery images=”12127:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Supersankari-juhlat.jpg,12126:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Merirosvojuhlat.jpg,12125:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Kylpyankkakakku.jpg,12124:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Kinuskikakku-Mestarikokki-kirjasta.jpg,12123:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2017/07/Kakkapökälekuppikakut-Mestarikokki-kirjasta.jpg,” ][/image_gallery]

Mestarikokki-kirja

Iloinen ja värikäs Mestarikokki kirja avaa kokkauksen salat ensimmäisiin omiin ja yhdessä kokkailuihin. Selkeät reseptit ja houkuttelevat kuvat innoittavat toivottavasti niin pienet että suuremmat ruoanlaittoon ja leivontaan. Kirjasta löytyy suosikkireseptit maistuviin arkiruokiin, herkullisiin jälkiruokiin sekä suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Reseptejä voi helposti myös yhdistellä ja muunnella.

Toivon, että kirja innostaa perheen yhdessä kokkailuihin ja leivontaan.

 

Lue tästä lisää Mestarikokki-kirjasta.

Resepti joka ei koskaan päätynyt Mestarikokki-kirjaan.

 

Mestarikokki-Lastenkeittokirja on nyt kaupoissa!

 

Tilaa kirja vaikkapa Adlibriksesta tai suoraan minulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

 1. Kävin juuri ostamassa kirjan joululahjaksi siskontytölleni, joka on kuusivuotias ‘en syö’-mentaliteetilla varustettu varsin omapäinen neitonen. Ajatuksena olisi, että hän saisi itse valita kirjasta mitä tehdään ja mukana kokkailu innostaisi kokeilemaan uutta varauksetta. Innolla jään odottamaan. Veikkaan että ainakin kakkapökälekuppikakut tulevat olemaan hitti (toivottavasti myös suolaisemmat vaihtoehdot) 😀 Ja kyllähän tätinkin piti muutama resepti napata talteen kirjasta ennen kuin se meni pakettiin. Onhan se sallittua, onhan? 😀

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Hei, Hanna!
   Hahaha, lupaan etten kerro kenellekään 🙂
   Ja kiitos, että valitsit juuri meidän kirjan. Toivotan teille ihania kokkailu-ja leivontahetkiä <3

   p.s Kuulostaa muuten tutulta kuusivuotiaalta, minullakin ( ollut ) muutama sellainen siskontyttö <3 🙂

 2. Onnea vielä tätäkin kautta. Uusi kirjanne on aivan mahtava <3 Niin kauniit värikkäät kuvat ja inspiroivat reseptit, joita meidän lapset katselivat jo innoissaan. Ensi viikolla menee testin vähintäänkin muutama resepti 🙂

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos Peggy, ja kiitos tsempistä matkan varrella 🙂

 3. Polkkapossu says:

  Onnea kirjaan. Meilläkin poikani otetaan aina keittiöön, kun hän vain itse haluaa.

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos 🙂
   Se on ilo lapsille ja meille vanhemmillekin <3

 4. Oma tyttäreni on ollutmukana keittiössä aina ja kiittää nyt siitä, että on saanut sotata ja epäonnistua surutta. Olen itse saanut tehdä kaikkea vapaasti keittiösdä lapsesta saakka ja halusin siirtää perinteen myös tyttärelleni.

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Hieno perinto 🙂
   Kyllä se on sellainen asia, jota arvostavat ja tulevat isonakin arvostamaan.

 5. minni / kokeileva keittiöni says:

  Onnea kirjasta! Tähän pitääkin tutustua kun etsinnässä on taas keittokirja pienemmälle kotikokille!

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos Minni 🙂 Se olisi hauskaa!

 6. Kiva, että tulee kotimaisiakin lasten keittokirjoja. Meillä on apukokeilla joitakin käännöskirjoja, ja niissä on varsin kummallisia reseptejä.

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Hei, hauska kuulla, että kotimaisille lastenkirjoille on kysyntää. Hellapoliisiltakin ilmestyi muuten juuri laajennettu painos Pikkukokki-kirjasta.
   Että nyt löytyy kotimaisia lasten keittokirjoja 🙂

 7. Onnea kirjasta! Tämä täytyykin hankkia omille lapsille. Esikoinen oppi keväällä lukemaan ja on siitä lähtien ollut entistä enemmän hellan ääressä reseptien kanssa 🙂

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos Annaleena 🙂 Kiva kuulla, että keittiössä olo kiinnostaa. Meilläkin ( varsinkin siskon tyttöjen kanssa ) on vuosien varrella tullut selailtua keittokirjoja ja etsittyä houkuttelevia kuvia ja reseptejä. Niitä on ollut kiva valmistaa yhdessä, silloin kun olivat pieniä ja nythän he jo valmistavatkin niitä kuin mestarit ikään, ihan yksin.

 8. Onnea upeasta kirjasta! Kansi jo on todella houkutteleva. Leipominen ja ruuan laittaminen yhdessä on tosi kivaa. Lapset tykkää! Tämä on minulle nyt niin hyvä lahjavinkki, kiitos! 🙂

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos paljon 🙂 Ole hyvä, toivottavasti tämä tuo iloa vielä monelle pikkukokille.

 9. Onnea kirjan johdosta 🙂 Näyttää todella hyvältä ja ihanan värikäs.

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos paljon Nelli 🙂
   Ajattelin, että värikkäät ja valoista kuvat houkuttelevat selailemaan kirjaa ja sitä kautta innostaa keittiöön.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close