cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Keittiön kevätilme

Kevät tekee hiljalleen tuloa, ainakin valon määrä on huomattavasti lisääntynyt. Valo taas paljastaa jokaisen likatahran ja voi sitä pölyn määrää. Vaikka imuroisi joka päivä ja pölyjä olisi pyyhkimässä aina siinä välissä, on kevät aurinko siitä armoton, että se paljastaa jokaisen hiukkasen.

Nyt alkaa myös tuntua, että koti ja varsinkin keittiö voisi alkaa pukeutumaan johonkin, niin no keväisempään. Kevyempään ja ilmavampaan.

Muita tekstiilejä keittiöstä ei minulla löydykään kuin matot ja satunnaisesti pöydällä vierailevat tabletit ja kaitaliinat. Muilla pienillä jutuilla kun voikin tehdä aika paljon. Kiva värikäs maljakko, kynttilät ja kukat ovat olleet väripilkkuina meidän muuten musta-valkoisessa keittiössä.

Nyt ajattelinkin katsastaa tämän kevään sisutusuutuudet. Kaikki vedenvihreät värit ja turkoosi viehättää tällä hetkellä. Pastelliväritkin miellyttää silmää ja niitä onkin näköjään tänä keväänä vähän siellä täällä.

Mitenkäs teillä? Vaihtuuko verhot ja matot, kun kevät tulee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Peggy says:

    Naurattaa, kun itsekin olen metsästänyt lejailevia pölyhiukkasia jo muutaman viikon. Kesällä ne on muka kadonneet jonnekkin. Meillä keittiön ilme muuttuu yleensä pöytäliinan, keittiöliinan ja patalappujen muodossa. Valkoiset pellavaverhot pestään ja silitetään. Siinäpä se, mutta jotain pientä ja piristävää.

    1. Pienetkin jutut tekee paljon 🙂 Niin, eikö ole kummaa että ne pölyhiukkaset ilmestyy tähän vuodenaikaan ja katoaa taas sitten 😉

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close