cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Unelmien maljakot: luovia ideoita kukkien esillepanoon

Maljakoiden määrästä voi olla montaa mieltä. Jotkut saattavat sanoa, että ei voi olla liikaa maljakoita, kun taas toiset saattavat kokea, että niitä on liian paljon. Mutta miksi rajoittaa itseämme perinteisiin maljakoihin, kun kukkien esittelyyn ja sisustukseen voi käyttää luovia ideoita? Kokosin alle muutaman idean, miten voit käyttää hyödyksi muitakin kuin perinteisiä maljakoita kukkien esillepanoon.

Unelmien maljakot: Luovia ideoita kukkien esillepanoon

Kierrätysmateriaalit
Unohda perinteiset maljakot ja hyödynnä kierrätysmateriaaleja. Vanhat lasipurkit, kuten hillo- ja säilykepurkit, voivat toimia upeina maljakkoina. Voit maalata purkit haluamallasi värillä tai kietoa niiden ympärille luonnonköyttä tai koristenauhaa. Voit myös käyttää vanhoja kahvikuppeja, teekuppeja tai jopa vanhoja kenkiä kukkien asetteluun. Luovuus ei tunne rajoja!

Katoin pöytään mustapapu-brownieita ja mielestäni tämä tyhjä mustapapu-säilyketölkki toimi täydellisesti tähän kattaukseen.

 

Erilaiset juomakannut ovat myös kauniita maljakkoina.

 

Luonnonmateriaalit tuovat luonnetta
Harkitse luonnonmateriaalien käyttöä maljakkoina. Esimerkiksi kaiverrettu puunrunko (lasipurkkia sisällä), voi toimia ainutlaatuisena kukka-asetelman pohjana. Voit myös käyttää kookospähkinän kuoria tai kiviä luodaksesi luonnonläheisen tunnelman. Luonnonmateriaalit tuovat sisustukseen uniikin ja rustiikkisen ilmeen.

Epätavalliset astiat
Tee maljakoita epätavallisista astioista. Näppärä tekee vanhoihin kirjoihin aukon lasipurkille ja asettelee kukat siihen. Voit myös käyttää vanhoja tee- ja juomakannuja, kahvi- ja teekuppeja sekä erilaisia lasiastioita luodaksesi persoonallisia maljakoita. Tällaiset hiukan “epätavalliset” astiat herättävät mielenkiintoa.

 

Vanha Fazerin peltipurkki, jonka sisällä lasipurkki.

 

Sisustuselementit maljakkoina
Anna sisustuselementtien toimia maljakkoina. Esimerkiksi erilaiset kukkaruukut voivat itsessään olla taideteos. Voit myös käyttää koristeellisia astioita, kuten kynttilänjalkoja tai koriste-esineitä, kukkien esittelyyn. Tällaiset maljakot tuovat sisustukseen eleganssia ja persoonallisuutta.

 

Gorilla-kukkaruukku, jonka sisälle laitoin sen sisään sopivan lasipurkin.

 

Posliininen keksipurkki kätkee sisäänsä lasisen maljakon.

 

Käytä mielikuvitustasi ja anna kukillesi ansaitsemaansa huomiota. Valitse materiaalit ja astiat, jotka heijastavat omaa tyyliäsi ja sisustuksesi luonnetta. Ole rohkea kokeilemaan uusia ideoita ja jaa kommenteissa mielellään omia vinkkejäsi kukkien esillepanoon.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close