cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Naantali Spa Hotelli

”Tervetuloa, täällä on kivaa!,” toivottaa vanhempi herrasmies meille hotellin aulassa.

Saavumme myöhään perille joten Lobby baarista kuuluu jo pianon soittoa, kun Miso Misic taituroi pianolla.

Mukava henkilökunta on tälläkin kertaa vastaanottamassa meitä. Majoitumme  sviittihotellin puolelle. Tällä kertaa pääsemme kokeilemaan vasta remontoituja deluxe huoneita.(Kunnostettuja huoneita löytyy tällä hetkellä 50 kpl) Huone on täysin uusittu 2012 ja riittävän iso neljä henkiselle perheelle. Huoneessa on king size kokoinen vuode ja lapsille on pedattu jämäkkä vuodesohva.

Huoneessa on payTv, verkkoyhteys LAN ja Wlan. PayTv stä sen verran että hinnat ovat tulleet huomattavasti alas, siitä mitä ne ovat ennen olleet. Nyt vuorokausi hinta videokirjaston käyttöön on ainoastaan 3 €

Huoneesta löytyy uutena erikoisuutena oma samppanjaminibaari. Nyt voit nauttia omat samppanja coktailit omassa huoneessa. Löydät huoneesta ainekset ja mikserit joista voit tehdä Bellini, Classic Mimosa, Kir Royal tai Kir Imperial coktailit.

Huoneesta löydät kaikki tarvikkeet ja mikserit,jotta voit valmistaa itsellesi samppanja coctailin

Odotimme innolla, että näkisimme uudet kunnostetut huoneet hotellissa, koska suoraan sanottuna ainakin sviittihotellin huoneet olivat parhaat päivänsä nähneet ja sisustus ei enää vastannut tämän päivän vaatimuksia.

Voin kertoa teille, että vaikka hieman skeptisenä jo odotimme huoneen sisustusta, oli se kaikkea muuta kuin pettymys. Suunnittelija oli onnistunut luomaan ajattoman ja rauhallisen värimaailman.

sohvasta saadaan tarvittaessa vuode kahdelle

 

Myös kylpyhuoneet ovat remontoituja
Tilava suihku

 

Naantali Spasta ei voida puhua, jollei samalla mainita allasosastoa hoitoineen. Naantalin ensimmäinen kylpylä avattiin jo vuonna 1863. Siitä lähtien on alue ollut tunnettu kylpyläkohde. Naantalin kylpylä on listattu maailman 100 parhaan kylpylän joukkoon.

Erilaisia altaita löytyy aina ulkoilma-altaasta, sisätilojen altaisiin ja poreisiin. Täältä löytyy neljä perinteistä suomalaista saunaa ja turkkilainen höyrysauna.

Voit varata ajan kylpylähoitoon, jossa on mahdollisuus päästä erilaisiin kylpyihin, turve tai savihoitoihin. Tai kauneushoitoon, jossa on tarjolla kaikkea hieronnoista kasvo ja vartalohoitoihin. Kampaamo tarjoaa tietenkin kaikkea hiusten leikkuusta värjäykseen ja permanentteihin. Tai sitten voit ottaa erilaisia hiushoitoja.

allasosasto

 

Päivä on aivan liian lyhyt aika täällä, joten aikaa kannattaa varata, kun lähdet Naantaliin.

Tekemistä riittää kaikille aamusta iltaan. Lapsille löytyy leikkihuone hotellin toisesta kerroksesta ja aina koulujen loma-aikoina on lapsille avoinna leikkimaailma, josta löytyy kaikkea mieluista tekemistä ja ohjelmaa lapsille.

Allasosastolla on tarjolla vesiliikuntaa kaksi kertaa päivässä.

Liikuntasalissa on mahdollisuus eri jumppiin, eri päivinä löytyy esim. shindoa, tai chitä, joogaa, kahvakuula treenejä, zumbaa tai bailatinoa.

Hotellin ravintoloista mainitsemisen arvoisia ovat mukava Le Soleil ravintola, jossa tarjoillaan niin aamupala, sunnuntaibrunssi, buffetpäivällinen tai a la Carte. Le Soleil sai Chaine des Rotisseurs- kilvet 2011. Suosittelemme a la Cartea.

Tai meidän suosikki Thai ravintola Suomessa, eli Thai Garden. Tänne kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan jotain thai gardenin wokeista tai curryistä.

Tunnelmallinen Thai garden
Alkuruokana,friteerattua possua
Pääruokana maistuvaa kuhaa
Lapsille löytyy oma menu.
Goong piew wan,rapeaksi paistettuja tiikerirapuja,kurkkua ja tuoretta ananasta makeassa tamarindikastikkeessa
Ruoan kanssa tarjoillaan jasmiini-,sahrami- ja villiriisiä

Kaiken kaikkiaan Naantali Spa ei petä odotuksia niin meiltä vanhoilta vierailtakaan, kuin uusiltakaan. Varsinkaan nyt kun hotellin kunnostamistyöt on aloitettu.

Seuraavan kerran voimmekin kertoa teille tarkemmin Sunborn Yacht Hotellista ja muista Naantalin aktiviteeteista muumimaailmaa unohtamatta ja tiesittekö että Naantali Spasta löytyy myös kolme uniikkia Story-huonetta, jotka on sisustettu muumiteeman mukaisesti. Täällä voi siis lomailla myös Muumilaakson tunnelmissa.

Nyt päätämme tämän vierailun tähän ja sanomme hei, hei, seuraavaan kertaan !

 

Jos kiinnostuit voitte käydä heidän omilla sivuillaan lukemassa lisää tai varaamassa huoneen: http://naantalispa.fi/

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close