cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Inspiroivin ruokablogi

Olen nyt kirjoittanut teille tänne sivuillemme aika pian päivälleen kolme vuotta. Paljon on näihin vuosiin mahtunut. Alun epävarmuuden ja itsekriittisyyden päivät ovat kauempana ja kauempana. Näihin kolmeen vuoteen on mahtunut myös nuorimmaisemme odotus ja syntymä. Nyt jo toinen syntymäpäväkin vietettynä. Muistan kuinka hyvästelin teitä täällä blogin puolella, kun lähdin synnyttämään. Luulin, että aioin pitää pienen paussin,mutta niin vain huomasin jo kirjoittavani teille synnytyslaitokselta. Kun pääsin kotia ja sektioarvessa oli vielä tikit, huomasin olevani jo kasvimaalla keräämässä kesäkurpitsoita, koska mieleeni tuli eräs hyvä resepti jonka halusin jakaa kanssanne.

Mahtuu näihin kolmeen vuoteen myös epäuskoa omaa tekemistä kohtaan ja epäilyä siitä kiinnostavatko sivumme ketään. Olen monta kertaa miettinyt, että kirjoitanko turhaan. Välittääkö kukaan?

Kuitenkin pikkuhiljaa on epävarmuus kaikonnut. Vaikka edelleenkin mielelläni kuulisin myös enemmän teistä lukijoista. Oletteko testanneet jotain reseptiäni? Mitä mieltä olette sivuistamme? Voisiko jotain parantaa? Minulle saa lähettää myös emailia sari@sweetfoodomine.com jos jotain tulee mieleen.

Rakkaus ruokaan ja ruoanlaittoon ei ole kaikonnut missään vaiheessa vaan on vienyt minut uusillle poluille. Tänä keväänä minulta ilmestyi ensimmäinen oma kirjani, Meren maku. Kirja saa pian jatkoa, kun ensi kuussa ilmestyy Talven maku, jatkamaan reseptejä ja tarinoita siitä mihin Meren maku päättyi. Ensi kevääksi on luvassa uusi kirja, siinä syvennytään grillaamiseen.

Kirjat ja työni pitävät minut kiireisenä ruoan parissa, mutta silti huomaan kirjoittavani myös teille aina kiihtyvämmässä tahdissa. Maailmassa vaan on niin monta hyvää reseptiä koettavaksi ja jaettavaksi.

Inspiroivin ruokablogi

Sain eilen viestin, että blogimme on nyt ehdolla inspiroivammaksi ruokablogiksi, Indiedays Blog Awards foodlover-kategoriassa.

Ajattelin pyytää teitä nyt käymään täällä : ÄÄNESTÄ jos tahtoisitte antaa äänenne ruokablogillemme.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja Indiedays Blog Awards -gaalaan 31.10. sekä 3 kpl 50 euron arvoisia tavaratalolahjakortteja.

Ehdokasbanneri - Ruoka -Indiedays Blog Awards

Tai klikkaa banneria, päästäksesi äänestämään!

KIITOS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Andalusiana/ Andalusian auring says:

    Onnea,onnea,onnea 🙂 ja tsemppiä, tsemppiä, tsemppiä 🙂 Oot kyllä sellainen ihmenainen että hiljaiseksi vetää <3

    1. Voi että, kiitos kauniista sanoistasi <3 ( tuntisinpa itseni sellaiseksi ) 😉 Ja onnea kisaan vielä kerran myös sinulle. Nähdään(kö) ehkä awardseissa 🙂

  2. Jael A says:

    Onnea 3.vuotiaalle ja myös kirjoillesi,niitä näkyy pukkaavan;D Omakin blogi aloittaa kuun lopussa 8. vuotensa!

    1. Kiitos Jael 🙂 Sinulla onkin jo kunniotettava luku takanasi!

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close