cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Herkullinen ja terveellinen hedelmä-pähkinä-platter

Tuotteet saatu: Earth Control

Hedelmä-pähkinä-platter on loistava tarjoiltava erilaisissa tilaisuuksissa, kuten loppuvuoden juhlissa. Sen koostaminen on helppoa ja se tarjoaa runsaasti makuelämyksiä. Earth Controlin tuotteet tuovat laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut raaka-aineet tähän herkulliseen kokonaisuuteen.

Earth Control

Earth Control on yritys, joka panostaa raaka-aineiden alkuperään ja laatuun. He paahtavat pähkinät omassa paahtimossaan Århusin ulkopuolella. Valikoimasta löytyy erilaisia pähkinöitä, kuten paahdettuja, suolattuja, maustamattomia ja maustettuja vaihtoehtoja. Lisäksi Earth Control tarjoaa luomutuotteita, hedelmä- ja pähkinäsekoituksia sekä suklaakuorrutteisia pähkinöitä.

 

Herkullinen ja terveellinen hedelmä-pähkinä-platter

Hedelmä-pähkinä -platterin kokoaminen on yksinkertaista, ja se luo vaikuttavan vaikutelman. Aloita valitsemalla mieluisia kuivattuja hedelmiä ja marjoja. Voit valita esimerkiksi kuivattuja aprikooseja, taateleita, luumuja, karpaloita, rusinoita tai kuivattuja omenalastuja. Nämä hedelmät tarjoavat makeutta, mehukkuutta ja monipuolisuutta platteriin.

Jatka valitsemalla erilaisia Earth Controlin pähkinöitä. Voit valita saksanpähkinöitä, manteleita, suolattuja maapähkinöitä, suolattuja cashewpähkinöitä tai erilaisia pähkinäsekoituksia. Näiden pähkinöiden erilaiset maut ja rakenteet täydentävät hedelmien makeutta ja tarjoavat mielenkiintoisen kontrastin.

Lisäksi voit harkita muiden herkkujen lisäämistä platteriin. Esimerkiksi tuoreet rypäleet, viinirypäleet, viikunat, hedelmät tai tuoreet marjat, kuten mansikat tai mustikat, tuovat raikkautta ja väriä kokonaisuuteen. Voit myös lisätä mukaan juustoa, kuten brie- tai vuohenjuustoa, joka tarjoaa suolaisuutta ja kermaista makua.

Hedelmä-pähkinä -platteria voi tarjota eri tilaisuuksissa. Se sopii erinomaisesti loppuvuoden juhliin, kuten joulun tai uudenvuoden juhliin. Voit tarjota sitä alkupalana tai osana makeaa tarjottavaa jälkiruokien yhteydessä. Se on myös mainio vaihtoehto terveelliselle välipalalle tai juhlapäivän naposteltavaksi.

Kokonaisuudessaan hedelmä-pähkinä -platter Earth Controlin tuotteilla tarjoaa herkullisen, terveellisen ja monipuolisen vaihtoehdon juhlien tarjoiluihin. Earth Controlin laadukkaat pähkinät ja kuivatut hedelmät tarjoavat runsaasti makuelämyksiä ja herkullisia yhdistelmiä. Platterin kokoaminen on helppoa, ja se luo vaikuttavan kokonaisuuden juhlapöytään.

 

Juomavinkki

Tässä on kolme vaihtoehtoa, jotka sopivat hyvin yhteen pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien kanssa.

Oloroso Sherry
Kuvaus: Kokeile esimerkiksi Valdespino Cream Sherryä, joka on espanjalainen väkevöity viini, joka on valmistettu Palomino-, Pedro Jiménez – ja Moscatel – rypäleistä Marco de Jerezin alueella. Valmistusmenetelmä on perinteinen solera, jossa viininvalmistukseen käytetään usemman vuosikerran viinejä. Miksi sopii hyvin: Oloroso Sherryn pähkinäiset ominaisuudet täydentävät pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien makua luoden harmonisen yhdistelmän.

Tawny Port
Kuvaus: Tawny Port on Portugalista peräisin oleva väkevöity viini, joka on kypsytetty puutynnyreissä, mikä antaa sille pehmeän ja hienostuneen maun. Viinissä on karamellin, toffeen, kuivattujen viikunoiden ja paahdettujen pähkinöiden vivahteita.
Miksi sopii hyvin: Tawny Portin karamelliset ja pähkinäiset aromit sointuvat kauniisti yhteen pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien kanssa. Viinin makeus lisää syvyyttä ja rikkautta makuelämykseen. Kokeile esimerkiksi: Dow’s Colheita Single Harvest Tawny Port 2007

Moscato d’Asti
Kuvaus: Moscato d’Asti on makea ja kevyesti kuohuva valkoviini Italiasta. Sitä tunnetaan kukkaisista tuoksuistaan, kypsän persikan mauistaan ja aavistuksesta hunajaa. Alkoholipitoisuus on matalampi verrattuna muihin viineihin.
Miksi sopii hyvin: Moscato d’Astin hedelmäiset ja aromaattiset ominaisuudet täydentävät pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien luonnollista makeutta. Viinin kevyt poreilu luo raikkaan kontrastin ruokalajin runsaussävyille. Kokeile esimerkiksi: Gancia Moscato d`Asti.

Näistä jokainen viini tuo oman ainutlaatuisen lisänsä pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien makuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close