cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Vuosi 2021

 

Vuosi 2021

Niin se vaan pyörähti taas uusi vuosi käyntiin. Mitä kaikkea uusi vuosi tuokaan tullessaan?

Täällä blogin puolella tullaan tänä vuonna näkemään, tuttuun tapaan, lisää hyviä ja helppoja arkiruokia. Ainekset ovat useimmiten halpoja ja ihan tavallisesta ruokakaupasta saatavilla olevia. Pidetään vanhasta ja hyvästä tavasta kiinni. Kuten tiedätte, olen perinnereseptien ystävä ja monesti niihin vanhoihin hyviksi havaittuihin voi tehdä hienoja lisäyksiä ja tällä tavalla saada uutta twistiä.

 

 

Kirjat 2021

Tänä vuonna minulta ilmestyy kaksi uutta kirjaa, Arkiruokaa ja Juniorikokki -kirjat. Lisäksi Suuresta Grillauskirjasta on luvassa uusi Bestseller-painos.

 

Arkiruokaa

 

 

 

[image_gallery images=”16194:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2021/01/Sari-Spåra-Arkiruokaa-kirja-3.jpg,16193:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2021/01/Sari-Spåra-Arkiruokaa-kirja-2.jpg,16192:http://www.sweetfoodomine.com/wp-content/uploads/2021/01/Sari-Spåra-Arkiruokaa-kirja-1.jpg,” ][/image_gallery]

ESITTELY

Nopeita ja hyviä reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. Etsitpä sitten reseptejä erittäin nopeasti valmistuvalle illalliselle tai lounaalle.

Arkiruokaa -kirjasta löydät uutta inspiraatiota arkiruoille, joiden valmistus ei kestä puolta tuntia kauempaa. Selaa 10, 15, 20 ja 30 minuutin resepteistä ja valitse makusi ja aikasi mukaan mieluisin. Täydellinen kirja sinulle, joka haluat ruoanlaiton hoituvan nopeasti, mausta tinkimättä.

Ei enää ”Mitä tänään syötäisiin” -hetkiä.

 

Juniorikokki

 

ESITTELY

Opi kokkaustaidot ja tee itsestäsi superkokki!

Aakkosjärjestyksessä etenevän Juniorikokki-kirjan houkutteleva kuvitus ja selkeä rakenne tekevät kirjan lukemisesta ja selailusta miellyttävää, samalla kun opit kokkaustaidot.

Jokaisessa reseptissä on mukana selkeä, työvaiheittain etenevä ohje ja havainnolliset värikuvat. Runsaasta reseptivalikoimasta löytyy oivallisia vaihtoehtoja niin aamupalaksi, juhlapöytään, terveelliselle päivälliselle kuin herkulliseksi jälkiruoaksikin.

Kirja on täynnä nopeita ja hyviä reseptejä, joita lapset voivat helposti valmistaa ja joita koko perhe syö mielellään.

 

Suuri Grillauskirja

 

ESITTELY

Paras grillireseptikokoelma!

Suureen grillauskirjaan on koottu niin grilliklassikoita kuin uusia ja upeita makuja maailmalta. Hehkuvan herkulliset liha-, kala- ja kanaruoat valmistuvat grillissä sulassa sovussa rehevien kasvisruokien ja suussa sulavien jälkiruokien kanssa. Lisäksi ääneen pääsevät maukkaat grilliherkkujen lisukkeet, aina kastikkeista ja dipeistä muihin ruokaisiin lisukkeisiin saakka.

Kirja tarjoaa helposti seurattavien reseptien lisäksi myös ohjeet kypsennysaikojen seurantaan sekä kypsyysasteisiin. Opit myös eri grillityyppien, grillauksen ja Bbq eroavuudet sekä eri grillausmenetelmät. Läpi käydään myös eri tarvikkeet joita voit tarvita grillauksessa, aina savustustarvikkeista lähtien.

Kirjan reseptein ja ohjein grillaat ja savustat makusi mukaan, milloin vain.

 

 

Mixologia

Tänä vuonna on luvassa myös uutta, nimittäin nyt syvennytään erilaisten cocktailien ja mocktailien valmistuksen saloihin. Olen aina ollut innostunut drinkkien valmistuksesta ja kuvauksesta, joten päätin viime vuonna syventää taitojani opiskelemalla alaa. Sain toissapäivänä päättötyöni hyväksytyksi ja nyt voin tituleerata itseäni myös mixologiksi.

Tästä se hauskuus oikeastaan alkaakin, kun pääsen toteuttamaan paremmin taitojani ja jaan niiden hedelmiä taatusti myös tänne. Ajattelin piakkoin jakaa mainion, lämmittävän cocktailin ohjeen, joka sopii mitä parhaiten tähän tammikuun kylmyyteen. Pysykää siis kuulolla.

 

Tervetuloa mukaan!

Kiitos kaikille vanhoille lukijoille, että pysytte seurassani ja tervetuloa myös kaikki uudet. Tehdään tästä taas maukas vuosi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close