cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Hurja kirja-ale!

Nyt on hyvä aika tehdä mainioita kirjalöytöjä mm. isänpäiväksi ja joululahjaksi.

 

UUTUUSKIRJA: Suuri Grillauskirja

Vielä joitain kappaleita jäljellä!

s.600

25€ + pk.

ESITTELY

Paras grillireseptikokoelma!

Suureen grillauskirjaan on koottu niin grilliklassikoita kuin uusia ja upeita makuja maailmalta. Hehkuvan herkulliset liha-, kala- ja kanaruoat valmistuvat grillissä sulassa sovussa rehevien kasvisruokien ja suussa sulavien jälkiruokien kanssa. Lisäksi ääneen pääsevät maukkaat grilliherkkujen lisukkeet, aina kastikkeista ja dipeistä muihin ruokaisiin lisukkeisiin saakka.

Kirja tarjoaa helposti seurattavien reseptien lisäksi myös ohjeet kypsennysaikojen seurantaan sekä kypsyysasteisiin. Opit myös eri grillityyppien, grillauksen ja Bbq eroavuudet sekä eri grillausmenetelmät. Läpi käydään myös eri tarvikkeet joita voit tarvita grillauksessa, aina savustustarvikkeista lähtien.

Kirjan reseptein ja ohjein grillaat ja savustat makusi mukaan, milloin vain.

 

 

Isoäidin Parhaat Reseptit – Kodin keittokirja  (toinen painos)

Vielä joitain kappaleita jäljellä!

s.500

25€ + pk.

TILAA

sari@sweetfoodomine.com

ESITTELY

Isoäidin parhaat reseptit on mahtava reseptikokoelma, josta löytyy tarjoiluideoita niin arki- kuin juhlapöytään.

Yli 200 reseptin joukossa on maistuvia liha-, kala- ja kasvisruokia, ihania jälkiruokia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kirjassa on mukana myös rakastetuimmat jouluklassikkoreseptit, joiden avulla vietät taas ihania lapsuuden jouluja.

 

Kasvisruokaa koko perheelle – Hyvän olon kirja

s.282

20€ + pk.

TILAA

sari@sweetfoodomine.com

 

ESITTELY

Kasvisruokaa koko perheelle – hyvän olon kirjan avulla opit koostamaan terveellisen ja monipuolisen kasvisruokapainotteisen ruokavalion koko perheelle, joka ylläpitää ja edistää terveyttä.

Runsaasti kasviksia ja vähän eläinperäisiä tuotteita sisältävät reseptit ovat hyväksi terveydelle sekä ympäristölle. Herkullisissa, arkeen sopivissa resepteissä huomioidaan annosten kalorimäärät sekä ruoan kypsennysaika. Valitsemalla oikeaa ruokaa lautasellesi kirjan ohjein, voit torjua sairauksia kuin myös ilmastonmuutosta.

Runsaan reseptiosion lisäksi kirjassa käydään läpi ruokasuositukset, mallilautanen ja ruoan ympäristökuormitus. Näiden oppien ja reseptien avulla voimme alentaa ruokahävikkiä ja sitä myötä myös ruoan ympäristövaikutuksia.

 

Mestarikokki

s.200

 

15 € + pk.

TILAA

sari@sweetfoodomine.com

ESITTELY

Päästä lapset keittiöön ja tehkää yhdessä hyvää syötävää! Ruoanlaiton ei tarvitse olla, eikä se saakaan olla liian vaikeaa. Nuorempi kokki tarvitsee onnistumisen iloa. Kirjan ohjeilla onnistuttekin varmasti yhdessä. Kirjaan on koottu niin nuorten että vanhempienkin lempiruokia, jälkiruokia ja leivonnaisia. Lisäksi löydät kat-tavan osion lapsiperheiden suosikeista, lastenjuhlien leivonnaisista. Mikään mestarileipuri tai kondiittori ei tarvitse olla järjestääkseen lastenjuhliin hyvää syötävää. Kirjan herkut osaa kaikki valmistaa ja mikä tärkeintä, ne maistuvat myös lapsille. Värikkäät ja maistu-vat ruoat ja leivonnaiset saavat pikkuväen ihastumaan. Kirja on täydellinen lahja pienten lasten vanhemmille sekä tietysti tuleville vanhemmille. Kirjan ohjein kokkaatte ja syötte yhdessä. Reseptejä mm. Mamman lihapullat ja muusi Lasagne Makaronimukit Karvaiset nakit Ralliauto Hot Dogit Herra sammakko hampurilaiset Paistettu lohi ja remouladekastike Suolaiset pannukakut Pastasalaatti Kinkkumuffinsit Makkarastroganoff Kebakot ja couscous Vihreä pasta ( Parsakaalipasta ) Punainen tonnikalakastike Tacogratiini Savulohiwrapit Vihaiset linnut-leivät Pizzavohvelit Pikku possut-sämpylät Kolmioleivät Miniburgerit Prinsessakakku Kääretorttuleivos Kirja opastaa myös lasten juhlien kattauksessa – mukana mm. teemajuhlat: -synttärit -halloween -piknik -nyyttikestit -ulkoilupäivä

 

 

Superherkut – Syntisen hyvää

s.203

15 € + pk.

TILAA

sari@sweetfoodomine.com

 

 

ESITTELY

Superherkut ovat syntisen hyviä! Ne ovat ruokia ja leivonnaisia jotka kutkuttavat makunystyröitä. Superherkut jotka saavat suun kostumaan ja käden hamuilemaan vielä toista annosta. Ruoan on oltava sellaista että jo sitä miettiessä alkaa sylkirauhanen toimimaan. Sen nähdessä on nielaistava pariin kertaan ja sitä syödessä äänneltävä hyväksyvästi. Ja kun sen on syönyt tekee mieli nuolla lautanen. Hyvinvointipainotteiset ruoat pitävät vahvasti edelleen otteensa täällä Suomessa. Mutta nyt samalla meille on rantautumassa dirty-food trendi ja ajattelutapa terveellisten ruokien rinnalle. On tullut aika päästää herkut pannasta, sillä joskus keho tarvitsee vaihtelua ja irrottelua. Kirjan reseptit ovatkin todellisia herkuttelijan unelmia. Salaisia paheita, jotka eivät olekaan enää paheita, vaan saavutettavissa olevia ja suussa sulavia herkkuja, aina silloin tällöin nautittavaksi. Päästetäänkö siis herkuttelu pannasta ja muistetaan se, että kohtuus kaikessa! Reseptejä mm.: • Kebab • Fish and Chips lisukkeineen • Sloppy Joe partyburgers • Bookmaker toast • Huevos Rancheros vuoka • Nachos supreme de luxe • Meatzza • Cuban sliders • Mac and Cheese vohvelit • Burgerpizza • Texas Chili • Pekoniranskalaiset • Banana pudding trifle • Oreo brownies • No bake nutella cheesecake

 

Soppakirja

s.253

15 € + pk.

TILAA

sari@sweetfoodomine.com

 

ESITTELY

Keitot eli sopat ovat monipuolisia ruokia ja soveltuvat niin alku-, pää-, että jälkiruoaksi. Niistä voi val-mistaa niin täyttäviä kuin virkistäviä vaihtoehtoja. Keittoja ja niiden variaatioita on monia. Meille tavalliset nakki- ja jauhelikeitot ovat vain alkusoittoa keittojen herkullisessa maailmassa.

Yhdessä kattilassa valmistuva ruoka ihastuttaa. Keitot tekevät tämän kirjan avulla paluun keittiöihimme, inspiroivien ja maukkaiden keittoreseptien myötä. Keitot ovat monipuolisia lusikoitavia. Soppakirja on kattava katsaus erilaisiin keittoihin ja sen variaatioihin. Kirjan ohjeet ovat helposti toteutettavia ja ennen kaikkea herkullisia reseptejä, joita voit tarjota joko alku- tai pääruokana vuoden ympäri.

 

Grilli&herkulliset lisukkeet

s.300

15 € + pk.

TILAA

sari@sweetfoodomine.com

 

ESITTELY

“Monesti sanotaan, että kasvikset ovat lisukkeita, mutta nyt lisuke on uusi pääruoka.” Joka grillikausi samat ruoat grillissä, uudelleen ja uudelleen. Valmistamme toki herkullisia burgereita ja pihvejä, mutta jätämme usein huomioimatta kasvikset ja herkulliset lisukkeet. Unohda kuitenkin tylsät salaatit ja keitetyt perunat, nyt nostetaan pääosaan mainiot kasvikset ja lisukkeet jotka nostavat grillatun ruoan uusiin korkeuksiin. Tämä ei ole kasvisgrillikirja, tämä on kirja grillauksesta ja hyvästä ruoasta. Kirjan ohjein valmistat kuitenkin oikeasti hyvää kasvisruokaa. Kasvisten valmistus grillissä ei ole sen haastavampaa kuin lihankaan grillaus. Kirja on tarkoitettu kaikille grillaukseen hurahtaneille kesäkokeille, jotka kaipaavat uusia ideoita grillin käyttöön, maustamiseen ja ruokalajeihin. Niille jotka tahtovat keksiä luovia tapoja valmistaa kasviksistakin hyvää grillattavaa. Myös lisukkeet nostetaan niille kuuluvalle paikalle ja kootaan oikein herkullinen kattaus grilliruokien kylkeen.

 

Postikulut 5,20€ – 7, 90€

 

Tilaa:

sari@sweetfoodomine.com

Huom! kirjoilla ei ole palautusoikeutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close