cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Flunssakausi on taas täällä

Flunssakausi lähestyy, tai se on tainnut jo ainakin osittain iskeä. Meillä on puolet perheestä köhinyt ja niiskuttanut jo pian kolmisen viikkoa. Luulin, että olin selvinnyt kuiville vesille, kunnes tuttu karheus alkoi kutitella kurkun perällä.
Tein mitä yleensäkin siinä tilanteessa. Tallustelin lääkekaapille hakemaan helpotusta. Muistelin, että siellä piti olla vielä jokunen Arctic Warriorsin Energia shotti. Mutta vaikka kuinka kävin hyllyä läpi, en löytänyt yhtään shottia. Sitten sain ahaa elämyksen. Olin muistaakseni pakannut viime reissuun mukaan pari Arctic Warriorsin soturia. Joten suunnistin seuraavaksi laukulleni. Helpotuksen huokaus, kun löysinkin sieltä energia hunajavalmisteen.

AW_HAHMOT_ENERGIA-LOW-RES
Kuten nimikin sanoo, se tuo nopeaa energiaa päivän aktiviteetteihin. Se kulkeekin yleensä mukanani laukussa, sillä jos päivät venyvät joskus pitkiksi ja lisäenergian tarve yllättää, on hätä lähellä.
Olen myös huomannut sen olevan ihanteellinen apu alkavaan kurkkukipuun ja muuten vaan vetämättömän oloon.

Eli sain helpotuksen hetkeksi, mutta seuraavana päivänä oli tilattava lisää sotureita avuksi. Työrintamalla on tällä hetkellä taas niin hektistä, että lisäapu on tarpeen jotta energia tasot saadaan kohdalleen. Parasta tuotteissa on ainakin minun mielestäni se, että ne ovat 100% luonnollisia tuotteita. ( Arctic Warriors on yksi harvoista Suomen markkinoilla olevista lisäravinteista, joille on myönnetty Avainlippu-merkki. )

Jos haluat lukea lisää näistä jaloista sotureista, niin kurkkaa tähän juttuun.

 

Mistä Arctic Warriors tuotteita sitten löytyy, kysyt.
Niitä löydät täältä: Myyntipaikat 

Sain myös kokeiltavakseni Taistelija ja Puolustaja kestopullot. Niissä tutut tuotteet ovat pipetillisessä kestopullossa. Näillä aionkin nyt antaa flunssalle köniin!

arctic-warriors-kestopullo-puolustaja-270x482-2 arctic-warriors-taistelija-kestopullo-270x482

 

Jos tämän hienon yrityksen tarina kiinnostaa, niin käy lukemassa lisää tästä.

 

Kiitos Arctic Warriors!

P4Q4648

Kuvat Arctic Warriors

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close