Supersmoothiet

Supersmoothiet mangosta mustikkaan kirja on Hellapoliisinakin tunnetun Kati Jaakosen ja Pinkit korkokengät bloggaaja Marjo Kauppilan värikäs kirjauutuus.
Kirja on tehty rakkaudesta luonnosta saataviin raaka-aineisiin. Nyt meillä on kaikilla on kirjan ihanien ohjeiden avulla mahdollisuus terveelliseen herkutteluun.

Supersmoothiet Mangosta mustikkaan

Supersmoothiet-mangosta-mustikkaan

Kirjan osa upeista resepteistä on kuvattu Indonesiassa ja osittain Suomessa kotoisassa mökkiympäristössä. Molemmat paikat ovat inspiroineet kirjailijoita rakentamaan erilaisia makuelämyksiä ja avanneet silmät ympäröivälle luonnonkauneudelle.

Kirjasta löytyy kaiken kaikkiaan noin 80 ihanaa ja erilaista smoothie- ja raakamehureseptiä.

Ihastuin kirjan upeisiin ja värikkäisiin kuviin kerta istumalta. Ja niin kuin yleensäkin hyvillä kirjoilla on tapana, ne vievät mennessään ja lukaisin tämänkin kirjan heti kerta istumalta.

Meillä on lapset ihastuneet tällä hetkellä hirveästi terveellisiin smoothien ja tuorepuristettuihin mehuihin ja koneet surisevatkin melkein joka päivä meillä keittiössä. (Voi kun nuo vielä oppisivat siivoamaan jälkensäkin.)
Mutta mikäpä sen parempi, kuin että terveelliset juomat maistuvat.

Sanoinkin sitten hieman ylpeyttä äänessäni että äitin tutut on tehneet kuukaas tällaisen kirjan, selatkaapa siitä meille jotain hyvää välipalaa.

Kun meillä siis yleensä nykyään löytyy aikamoinen määrä hedelmiä ja yrttejä pöydältä, ei kauppaankaan tarvinnut lähteä. Tehosekoitin surahti smoothie vaihteelle ja kohta meillä jo maisteltiin koko perheen voimin Luonnon voimaa-nimellä kulkevaa herkkujuomaa.
Oli kuulkaas täynnä ihanaa voimaa.
Reseptin spiruliina tosin korvattiin viherjauheella.

Luonnon-voimaa-juoma

Supersmoothie

Luonnon voimaa

2 annosta

1 banaani
1 dl mangopaloja tai mangomehua
1 kiwi-hedelmä
1 dl luonnonjogurttia
1 dl babypinattia tai avokado
(1 tl spiruliinaa )
2 tl hunajaa

Kuori banaani ja mango. Leikkaa mango paloiksi.
Laita ainekset tehosekoittimeen. halkaise kiwi-hedelmä ja koverra hedelmäliha pois. Lisää se luonnonjogurtin kanssa tehosekoittimeen.
Lisää vielä babypinaatti ja koverrettu avokado ja hunaja.
Lisää halutessasi joukkoon spirulinaa.
Pyöräytä kuohkeaksi juomaksi.
Kaada lasiin ja nauti.

supersmoothie
Lisäksi:
Kirjan huikaisevan kauniita kuvia katselee mielellään muutenkin. Lisäksi kirja tarjoilee matkatarinoita päiväkirjan muodossa ja on niin paljon muutakin kuin tavallinen keittokirja.
Täältä Sweet Food O`Mine keittiöstä terveisiä meiltä kaikilta, kirja on inspiroinut meitä uusiin juomakokeiluihin.

Kiitos Kati ja Marjo <3

 

Kirja saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close