cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Terassiviini

Terassikelit loistavat tänään poissaolollaan, kun mereltä puhaltaa tuuli melkeinpä myrskylukemissa ja kesäkukat tuulevat nokan ohitse. Vanha luumupuukin makaa pihamaalla vaakatasossa.
Mutta viikonloppu on toivoa täynnä ja jatkuuhan se kesä tässä varmasti tämän jälkeen vielä kahta kauniimpana.

 

Ajattelin vinkata teille loistavasta terassiviinistä joka on mainio mökkituliainenkin.

Viime viikonloppuna, kun aurinko vielä helli, istuskelin terassilla ja nautin lasillisen savustetun kalan kaverina. Sopi aivan loistavaksi sen seurana.

Tämä helpostilähestyttävä viini on oiva valinta myös noutopöydän ruokien seuraksi. Omaan makuuni ainakin todella nappivalinta raikkautensa ja hedelmäisyytensä ansiosta.

Lämpimiä terassikelejä odotellen.

 

Hardys-VR-Chardonnay

Hardys VR Chardonnay

Kuvaus:

Hardys VR Chardonnay on hyväntuulinen, puolikuiva valkoviini Australian lämmöstä. Tuoksussa voi aistia eksoottisia hedelmiä, kuten passionia, ananasta ja melonia. Maku on raikas, kypsän hedelmäinen ja lempeä. Siitä voi aistia vaalean persikan ja keltaisen nektariinin mehukkaan hedelmäisyyden sekä ripauksen tammen tuomaa vaniljaisuutta.

Hardys VR Chardonnay sopii loistavasti esimerkiksi kevyesti maustetun aasialaistyylisen kanawokin tai savustetun kalan kaveriksi. Se on myös oiva valinta noutopöydän ruokien seuraksi. Saatavilla myös tyylikkäässä 75cl lasipullossa!

Rypäleet on kerätty eri puolilta Kaakkois-Australiaa. Viini on kypsynyt pääosin terässäiliöissä, mutta osa viinistä on ollut tammen kanssa kosketuksissa, jotta viinin aromiin on saatu rakennetta ja monipuolisuutta.

Hardys VR -tuoteperheen viinit ovat helposti lähestyttäviä yhden rypälelajikkeen viinejä, joiden ideana on tuoda rypäleen ominaispiirteet esille parhaalla mahdollisella tavalla.

sweetfoodomine_showme

 

Viinit saatu tuotenäytteenä maahantuojalta. Kirjoituksesta ei ole maksettu rahallista palkkiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close