cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Stellenrust Barrel Fermented Chenin Blanc B28

Tuote saatu

 

Kirjoitin edellisessä postauksessa uuden vuoden lupauksestani ja siitä, kuinka aion tästedes huomioida itseni paremmin.

>LUE POSTAUS TÄSTÄ<<

Siinä samaan syssyyn, kun hemmottelin itseäni kylpyrituaalin aikana, maistelin myös erittäin ryhdikkään, kunniamaininnan – vuoden viinit 2022 kilpailussa (uuden maailman valkoviini alle 13 €)  saaneen Stellenrust Barrel Fermented Chenin Blancin. Viinilehti on antanut tälle valkoviinille neljä tähteä sekä lisämaininnan LÖYTÖ.

Itsensä hemmotteluun tämä olikin sopiva, sillä tämä harmoninen viini on laadultaan erinomainen. Reilun Kaupan Stellenrust Barrel Fermented Chenin Blanc B28 maistuu kypsiltä keltaisilta hedelmiltä ja on suussa hieman kermainen. Viinissä voi aistia paahteisuutta, pähkinää, kypsää ananasta ja sitruksisiakin vivahteita.

 

Stellenrust Barrel Fermented Chenin Blanc B28

Stellenrust on perustettu vuonna 1928 ja on siitä lähtien tuottanut huippulaadukkaita viinejä Stellenboschin alueelta Etelä-Afrikasta. Tuottaja kuuluu Etelä-Afrikan suurimpiin perheomistuksessa oleviin viinitaloihin. Noin puolet viinitilasta sijaitsee kansainvälisesti tunnetun Kultaisen Kolmion alueella Stellenboschissa, missä on sanottu löytyvän Etelä-Afrikan parhainta maaperää punaviinien tuottamiseen. Toinen puoli sijaitsee korkealla vuorissa, missä ilmasto on viileää meri-ilman pyyhkiessä viiniköynnösten yli.

 

Stellenrust Barrel Fermented Chenin Blanc B28

  • Vaalealle paistetulle tai grillatulle lihalle, runsaille punalihaisille kalaruoille tai keittoruokien kumppaniksi.
  • Etelä-Afrikka, WO Western Cape
  • Chenin Blanc

 

Saatavuus:

Alkon hyllyvalikoimassa

 

 

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close