cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Gato Negro Red Blend 5,5% pataruokien kaveriksi

Gato Negro Red Blend 5,5% matala-alkoholinen viini, on rantautunut nyt mm. ruokakauppoihin. Syyskuusta lähtien Gato Negro Red Blend 5,5% on ollut saatavana ruokakaupoista.

Gato Negro Red Blend on mieto laatuviini. Väriltään kauniin punainen viini on kolmen rypäleen sekoitus, jossa on 65 % Cabernet Sauvignonia, 20 % Carmenerea ja 15% Syrahia. Rakastettu klassikko, kissaviini on Viña San Pedron viinitalon tuotteita, jotka ovatkin tutkitusti Suomen tunnetuimpia viinejä.

Viña San Pedrosta tuli maailman ensimmäinen viinitalo, joka alkoi tuottaa itse biokaasua. Molinassa avattiin tuolloin biokaasulaitos, jossa viiniviljelmien orgaanista jätettä muutetaan energiaksi, jota Viña San Pedro käyttää tuotannossaan. Samana vuonna yritys avasi ensimmäisenä chileläisenä viinitalona oman vesivoimalan Tarapacán alueelle. Vuonna 2018 viinitalo päätti myös asentaa aurinkopaneelit kaikille viljelmilleen. Lähde: Pernod Ricard

 

Katso viinille suunnittelemani metsästäjänpadan resepti tästä linkistä.

 

Rakastettua kissaviiniä saa nyt myös kevyempänä versiona, kun Gato Negro Red Blend 5,5% on saatavana päivittäistavarakaupoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close