cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Syötäviä vietäviä

Edessäni on Jotain maukasta-blogistakin tutun Mari Moilasen uusin kirja, Syötäviä vietäviä-lahjoja keittiöstä.
Ja koska kyse on yhdestä lahjakkaimmista ruokakuvaajista joita tiedän, on kirjan kuvat heti suurennuslasini alla.
Marin kirjoissa kuvat ja visuaalisuus on aina puolet ruoasta. Ja tälläkään kertaa ei voi muuta kuin huokailla ja katsoa ihaillen hänen kädenjälkeään.
Mitään ei ole jätetty puolitiehen.

Syötäviä vietäviä
Mari tarjoilee rennon vaivattomasti hengästyttävän kauniita ja tunnelmallisia herkkuja lahjaksi vietäväksi.
Kirjan idea on mielestäni mitä mainioin. Ruoka sopii lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Itse tehty ruokalahja on persoonallinen ja mainio lahja kenelle tahansa.
Itse olen jo vuosia valmistanut synttäreille, jouluksi ja ihan muuten vaan ilahduttaakseni, syötäviä vietäviä.
Kirja tuo monta herkullista ideaa ruokalahjoiksi, joista jokaiselle varmasti löytyy jotain.
Kirja sisältää mm. erilaisia maustettuja hunajia, suoloja ja sokereita, leipiä ja limppuja, makusiirappeja, makeisia ja leivonnaisia resepteineen.

Spelttipiparit,-Syötviä-vietäviä-kirjan-resepti
Lisäksi kirjan kattavat pakkausvinkit on kiva lisä. Puhumattakaan Marin listaamista kaupoista, joista saa hauskoja tarvikkeita pakkauksiin, askarteluun ja kortteihin.
Mitäpä jos ei jaksakaan valmistaa itsetehtyjä herkkuja? Ei hätää, sillä kirjasta löytyy oma osionsa ostetuille vietäville. Ideaa ruokalahjasta ei tarvitse hylätä, ruokalahjan voi koota torilta, marketeista tai ihan lähikaupastakin. Tähän on monesti kiireessä tullut itsekin turvauduttua.

Tulen varmasti turvautumaan kirjan ideoihin ja resepteihin vielä monen monta kertaa.

Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille, jotka tahdotte ilahduttaa lähimmäisiänne syötävillä vietävillä. Vinkki: Kirja itsessään on mahtava vietävä lahjaksi.

Syötäviä vietäviä kirja

Syötäviä vietäviä-kirjan kuvaus:

Mitä lahjaksi nimipäiväsankarille? Entä viemisiksi illanistujaisiin? Mitä ystäville pukinkonttiin? Nyt kokataan maistuvia, herkullisia ruokalahjoja. Ruokatoimittaja ja -valokuvaaja Mari Moilasen uudessa teoksessa valmistetaan suussa sulavia lahjoja. Kenelle sopisivatkaan ruusumuffinsit? Entä kurpitsaketsuppi tai pekoni-sipulihillo? Kuka on ollut niin kiltti, että saa herkutella After eight -granolalla? Syötäviä vietäviä sisältää koukuttavia ohjeita suolaisiksi ja makeiksi lahjoiksi, mukana on muun muassa leivonnaisia, hilloja, siirappeja, säilöttyjä herkkuja ja makeisia. Teos antaa vinkkejä myös lahjojen koristeluun ja kauniiseen paketointiin.

Kustantaja: Kirjapaja

Kirja saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close