cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Sisältöä ilolla ja onnistuneita reseptejä

Rakkaat lukijat,

Haluan ottaa hetken aikaa keskustellakseni aiheesta, joka näyttää olevan tapetilla. Olen viime aikoina jakanut enemmän sokerittomia ohjeita täällä sivustolla. Olen saanut muutaman kommentin, jossa huomautetaan, että sokerittomuus ei välttämättä lohduta, jos reseptissäni on muita allergisoivia aineksia, kuten munia, jauhoja tai voita. Haluan tässä kohtaa sanoa suoraan, että vaikka pyrinkin aina miellyttämään ja ilahduttamaan kaikkia, se ei aina ole mahdollista.

On tärkeää huomauttaa, että tämä sivusto ei ole kaupallinen alusta. Jakamani ohjeet ovat yksinkertaisesti niitä, joita itse valmistan arjessa ja juhlissa. Ymmärrän, että edelleen on vallalla sellainen käsitys, että bloggaajat ansaitsevat rahaa, kun joku vierailee heidän sivuillaan. On totta, että on olemassa kaupallisia sivustoja, joista bloggaajat saavat tuloja. Kuitenkin haluan korostaa, että tämä sivusto toimii edelleen omakustanteisesti. Maksan vuosimaksut ja kaikki materiaalikulut itse, ja käytän omaa vapaa-aikaani tämän sivuston ylläpitämiseen. Tämä tarkoittaa, että en saa mitään taloudellista hyötyä siitä, kun te käytte täällä sivuilla.

Haluan kuitenkin painottaa, että yksi suurimmista syistä, miksi jatkan tämän sivuston ylläpitämistä, on halu jakaa onnistuneita reseptejä ja luoda iloa ja inspiraatiota lukijoille. Saan valtavasti iloa siitä, kun kuulen, että joku on kokeillut reseptiäni ja saanut siitä iloa omassa keittiössään. Haluan toki tarjota vaihtoehtoja erilaisille ruokavalioille ja ruoka-aineallergioille, vaikka täydellisen kaikille sopivan reseptin löytäminen voi olla haastavaa.

Vaikka tämä sivusto ei tällä hetkellä ole kaupallinen, en sulje pois mahdollisuutta tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä sponsoreiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa. Tällainen yhteistyö voisi auttaa minua tuottamaan enemmän sisältöä, joka palvelee ihmisiä mahdollisimman laajalla skaalalla. Esimerkiksi sponsoroitujen tuotteiden avulla voisin kehittää uusia reseptejä ja tarjota vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville tai allergikoille. Näin voisin paremmin vastata erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Haluan korostaa, että vaikka pyrin tuottamaan mieluisia reseptejä ja materiaalia kaikille, aika ja oma budjetti eivät valitettavasti aina anna myöten siihen.

Lopuksi, haluan kiittää teitä lukijoita. Arvostan syvästi sitä, että olette täällä ja seuraatte sivustoni sisältöä. Toivon, että reseptini ja vinkkini ovat olleet hyödyllisiä ja inspiroivia teille. Jos olette nauttineet vierailuistanne tällä sivustolla ja kokeneet saavanne iloa ja hyötyä täältä, olisin äärimmäisen kiitollinen, jos jakaisitte reseptejäni ja postauksiani sosiaalisessa mediassa. Näin voimme levittää iloa ja herkullista ruokaa entistä laajemmalle yleisölle.

Kiitos, että olette täällä ja arvostan teitä suuresti.

 

Lämpimin terveisin,

Sari

p.s. Jos bloggaaminen, kaupallisuus, mainostaminen, sokerittomuus, reseptit tai muukaan aihe herättää kysymyksiä, niin laita kysymys kommentteihin tai sähköpostitse. Vastaan aina parhaani mukaan kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close