cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Rakas herkkusuu – Sopivasti makeita leivonnaisia koko perheelle

Kirja saatu Arvostelukappaleena

 

Annin uunissa blogi on monelle tuttu, ja Anni onkin äskettäin julkaissut odotetun RAKAS HERKKUSUU -kirjan. Kirjan taustalla on innostus ja rakkaus, joka syntyi Annin omasta herkkusuusta, nimeltä Onni. Pieni koemaistaja Onni on hyväksynyt kaikki kirjan ohjeet. Anni kertoo, että innostui leipomaan Onnille, kun Onni oli 6 kk vanha ja jo tällöin sai Annin rakas herkkusuu maistaa Annin leipomuksia. Nyt tämä innostus ja seuraajien toiveet ovat saaneet makeat ohjeet löytämään tiensä tämän kirjan sivuille.

Kirja on hurmaava kokonaisuus, juuri sellainen kuin odottaa saattoi Annin aiemmista herkkullisista mestariteoksista. Ohjeet ovat helppoja toteuttaa ja ainekset yksinkertaisia – kaikkien saatavilla lähimarketeista. Tämä tekee kirjan resepteistä houkuttelevia kaikille herkuttelijoille.

RAKAS HERKKUSUU -kirjassa on kattava valikoima reseptejä. Löydät sieltä herkulliset täytteet ja kuorrutukset, erilaiset kakkupohjat, herkulliset hillot, mehevät kakut, houkuttelevat muffinit, rapeat piirakat, vastustamattomat keksit ja monet muut herkkuosiot. Kirjasta löytyy myös osio, jossa kerrotaan, kuinka reseptejä voi soveltaa eri makeutusaineilla. Tämä antaa mahdollisuuden valita itselleen sopivin makeutusvaihtoehto. Lisäksi kirjassa huomioidaan erityisruokavaliot, kuten gluteenittomat, munattomat ja maidottomat vaihtoehdot. Näin jokainen herkuttelija voi nauttia kirjan resepteistä omien ruokavalio- ja makumieltymystensä mukaisesti.

RAKAS HERKKUSUU -kirja on todellinen aarreaitta herkkusuille. Anni on onnistunut luomaan teoksen, jossa herkullisuus, helppous ja monipuolisuus kohtaavat. Kirja tarjoaa herkkuhetkiä kaikille, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut leipuri. Annin uunissa blogista tuttu tunnelma ja innostus välittyvät jokaisesta sivusta.

Herkkusuun unelmakirja – Annin uunissa on ehdoton hankinta kaikille herkuttelun ystäville, mutta eritoten tietysti heille, jotka haluavat leipoa omille pikku herkusuilleen. Anna kirjan viedä sinut herkkujen maailmaan ja inspiroidu Annin herkullisista resepteistä. Tämä kirja tulee varmasti olemaan käytössäsi pitkään – aina kun kaipaat makeaa herkkuhetkeä tai haluat hemmotella läheisiäsi herkullisilla leivonnaisilla.

 

 

Kirjan kuvaus

Herkuttelua ilman valkoista sokeria. Koko perheelle maistuvia leivonnaisia takuuvarmoilla Annin uunissa -ohjeilla.

Annin uunissa -blogista tunnetun Anni Paakkunaisen upeasta kirjasta löytyvät jokaisen lapsiperheen suosikit, arjen pelastajat ja juhlien riemastuttajat: smash caket, kakut, muffinit, hyydytetyt jälkkärit ja suolaiset tarjottavat. Kaikki ohjeet sopivat ensiherkuiksi vuoden ikäisille, osa jopa nuoremmille. Makeuttajina leivonnaisissa käytetään muun muassa hedelmäsoseita, taateleita, hunajaa ja kookossokeria.

 

Annilta on aiemmin ilmestynyt kirja,

ANNIN UUNISSA – IHANIMMAT LEIVONNAISET JOKAISEEN VUODENAIKAAN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close